Închide meniul
Foto

Ce s-a aflat despre fiul cel mic al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel, uluită: „Poftim?!”

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2023, 14:24

Reclamă
Ce s-a aflat despre fiul cel mic al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel, uluită: „Poftim?!”

Ce s-a aflat despre fiul cel mic al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel, detalii despre Mario Mutu

Cristi Borcea are trei copii cu Valentina Pelinel / Instagram

Ce s-a aflat despre fiul cel mic al lui Cristi Borcea. Milan Borcea are şase ani şi îi calcă pe urme tatălui său. Este pasionat de fotbal şi are o personalitate puternică. Valentina Pelinel a venit cu dezvăluiri despre puştiul fostului patron al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea a rămas uluită după ce a văzut o reacţie a lui Milan. „De ce m-ai pupat?”, ar fi întrebat-o acesta.

Ce s-a aflat despre fiul cel mic al lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel se teme deja de momentul în care Milan va creşte şi nu îl va mai avea lângă ea.

Văd cum crește și din atitudine. Mi-a zis acum vreo trei zile de ce l-am pupat. I-am zis: ‘Poftim?!’ I-am spus că o să-l pup non-stop, toată viața o să-l pup non-stop. Îi place în schimb să merg cu el la activități. Îi place.

Are nevoie de mine. Și la fotbal îmi spune ca nu cumva să intru în mașină, ci să stau afară și să-l văd. Suntem lipiți. Sper să nu vină momentul acela când nu o să mai vrea să mă aibă prin preajmă pentru că o să fie un moment foarte greu pentru mine„, a declarat Valentina Pelinel într-un interviu pentru ego.ro.

Reclamă

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Valentina Pelinel evită să spună dacă mai vrea un copil

Chiar înainte de Sărbători, Pelinel a vorbit despre așteptările pe care le are de la anul 2023. Când a venit vorba despre copii, femeia care este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a declarat că se simte împlinită. S-a ferit să spună dacă îşi doreşte şi un al patrulea copil cu Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Știu că aveți o famile frumoasă ai numeroasă dar mai e loc de un copil? Vă doriți acest lucru, tu și soțul tău în 2023?) Nu avem niciun plan în acest sens. Avem 3 copii sănătoși și frumoși, pentru care suntem recunoscători„, a spus Pelinel pentru ciao.ro.

Până să se căsătorească cu fostul patron al lui Dinamo, Valentina Pelinel a fost măritată şapte ani cu Cristian Boureanu.

Cum a reușit Cristi Borcea să facă 4 copii când era la închisoare

Au apărut detalii surprinzătoare despre modul prin care Cristi Borcea a făcut 4 copii când era la închisoare. Victor Becali, cel care i-a fost coleg de celulă, a dezvăluit ce s-a întâmplat, cu adevărat, după condamnările din Dosarul Transferurilor.

Fostul patron al lui Dinamo a stat închis cinci ani și o lună după gratii și a fost eliberat condiționat după ce ar fi participat la peste 150 de activități educative. Marea surpriză a fost că, în perioada detenției, Borcea a mai făcut patru copii.

Una se scria prin presă, alta era situația acolo. Ca să vă dau un exemplu. Mai veneau elevi de la școala de poliție în vizită la noi. Și fete, și băieți. Și mulți aveau curiozitatea să vadă camera lui Borcea, pentru că de el se scria mai mult. Atunci eram patru într-o cameră mică, toaletă la comun. Dar fetele doreau să vadă unde e Spa-ul lui Borcea, pentru că citiseră în presă. Le-am spus să deschidă ușa la WC, că acolo e… Nu le venea să creadă!

(Păi și vizitele noaptea ale Valentinei Pelinel la Borcea, despre care a vorbit Nati Meir?) Păi Meir vedea noaptea prin bezna aia cum a văzut și euro ăia falși pe care-i dădea la lăutari! Unde să intre Valentina Pelinel? Eram 16 în cameră (n.r. celulă) uneori, ba am fost și 40 la un moment dat. Acolo nu intra nimeni!„, a declarat Victor Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și