Închide meniul

Ce s-a ales de milionarul care a ajuns om al străzii după ce şi-a pierdut toată averea: „Am trăit viaţa pe care am fost menit să o trăiesc!”

Reclamă

Publicat: 6 septembrie 2022, 17:05

Ce s-a ales de milionarul care a ajuns om al străzii după ce şi-a pierdut toată averea: „Am trăit viaţa pe care am fost menit să o trăiesc!

Ce s-a ales de Delonte West

Facebook

Ce s-a ales de Delonte West, baschetbalistul care a ajuns om al străzii după ce şi-a pierdut întreaga avere obţinută din baschet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Delonte West, fostul star din NBA care şi-a pierdut întreaga avere de 16 milioane de dolari, şi-a găsit job. Fostul jucător de baschet lucrează la o firmă de instalat podele.

West a jucat în NBA în perioada 2004 – 2012 şi a ajuns om al străzii după ce şi-a pierdut toată averea. În prezent, deşi nu are o locuinţă stabilă, Delonte West are un job.

În cadrul cunoscutei emisiuni ”Good Morning America”, în urmă cu o lună, a fost prezentat un material cu Delonte West.

Ce s-a ales de milionarul care a ajuns om al străzii după ce şi-a pierdut toată averea

Baschetul nu a reprezentat ceva ce a trebuit sa fac, a fost un stil de viață, am trăit viața pe care am fost menit să o trăiesc. Au fost momente când un coș ratat sau un meci pierdut s-au transformat într-o depresie care creștea ca un bulgare de zăpadă și îmi trebuiau ore doar ca să mă urnesc din sală”, a spus West.

Reclamă

Cum au început problemele lui Delonte West

Fostul jucător de la Boston Celtics, Seattle SuperSonics şi Dallas Mavericks a fost considerat cu 16 ani în urmă unul dintre cei mai buni jucători din NBA.

În 2009, au început problemele pentru Delonte, fiind arestat pentru posesie de arme, iar apoi au apărut şi drogurile, dar şi tulburarea bipolară.

Ce spune un fost coleg despre Delonte West

În ianuarie 2020, Jameer Nelson, fostul său coleg de la Saint Joseph dădea detalii de situația lui Delonte West.

Reclamă 4 / 0/3

”Astăzi simt un gol în stomac când văd clipurile video ale lui Delonte. Pentru a răspunde tuturor celor care îmi scriu despre situația sa…tot ce putem face este să ne rugăm pentru el și pentru familia sa și să sperăm că va căuta ajutorul. Da, am vorbit cu el în ultimele luni, încercând doar să fiu acolo pentru el ca prieten. Un lucru pe care îl știu este că dacă aveți probleme mentale, emoționale sau fizice în viață, trebuie să vorbiți cu cineva”, a spus Jameer Nelson.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și