Închide meniul

Ce s-a ales de Tudor Oros, bărbatul cu care Anamaria Prodan și-a petrecut Revelionul! Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2022, 17:29

Ce s-a ales de Tudor Oros, bărbatul cu care Anamaria Prodan și-a petrecut Revelionul! Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu

Ce s-a ales de Tudor Oros, bărbatul cu care Anamaria Prodan și-a petrecut Revelionul

Tudor Oros și Anamaria Prodan, de Revelion / Instagram

  • Ce s-a ales de Tudor Oros, bărbatul cu care Anamaria Prodan și-a petrecut Revelionul
  • Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu

Ce s-a ales de Tudor Oros, bărbatul cu care Anamaria Prodan și-a petrecut Revelionul, e o întrebare pe care și-au pus-o mulți dintre urmăritorii vedetei. Afaceristul duce o viață de lux, pe care o imortalizează pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a petrecut Revelionul alături de Tudor Oros, un tânăr om de afaceri care este stabilit în Dubai. Bărbatul este căsătorit, iar soţia sa este de o frumuseţe răpitoare.

Ce s-a ales de Tudor Oros, bărbatul cu care Anamaria Prodan și-a petrecut Revelionul

Deși s-a speculat că Oros ar fi într-o relație cu Anamaria Prodan, bărbatul a demontat rapid zvonurile după ce a postat mai multe fotografii din vacanțele de vis în care a mers alături de soția sa. În primăvară, cei doi vizitat Anglia, apoi au dat o fugă la mare, în vară.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Tudor Andrei Oros (@tudororos)

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Tudor Andrei Oros (@tudororos)

Reclamă

Tudor Oros este un om de afaceri din Bistriţa și este stabilit de şapte ani în Emirate. Potrivit spynews.ro, acesta a studiat în Marea Britanie şi este un antreprenor de succes.

Ksenia Gulevich, soţia lui Tudor Oros, este cântăreaţă şi arată uimitor, după cum se poate observa în galeria foto de mai jos. Şi ea a fost prezentă în restaurantul de fiţe în care au fost prezenţi Tudor Oros şi Anamaria Prodan în noaptea de Revelion.

Cine este soția lui Tudor Oros, bărbatul cu care se afișează Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a făcut cu Tudor mai multe fotografii în noaptea de Revelion, dar din cadru a lipsit, de fiecare dată, soția acestuia. Ksenia Gulevich a părut a fi și ea prezentă în restaurantul de fițe din Dubai. De altfel, aceasta a primit o întrebare incomodă în momentul în care a postat o imagine în care apare singură. „De ce tu pozezi singura si Tudor e cu Ana?„, a întrebat-o un urmăritor, dar aceasta a refuzat să-i răspundă.

Reclamă 4 / 0/3

Au apărut și primele informații despre tânăra care, în luna septembrie 2021, a împlinit 25 de ani. Aceasta este o artistă și se descrie drept a fi „cântăreață și compozitoare”. Femeia care arată uluitor, după cum se poate vedea în galeria foto, a dezvăluit că muzica este marea ei pasiune.

Iubesc locul în care muncesc. Sunt binecuvântată și obsedată cu ceea ce fac„, a transmis Ksenia într-o postare de pe Instagram.

Să scriu muzică este ca și o magie. Aș putea spune că este ca o meditație pentru mine. Dar mai bine. Pentru că vezi rezultatul imediat și te poți bucura de creația ta. Ca să poți compune ai nevoie să îți lași imaginația să ‘zboare’. Abia apoi vei simți acel sentiment special, libertatea de a crea orice îți dorești și cum dorești. Nu sunt prejudecăți aici„, a mai transmis artista pe rețelele sociale.

Decizia radicală luată de Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Decizia radicală luată de Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Deşi Anamaria Prodan a anunţat, în momentul în care a izbucnit scandalul de divorţ că va pleca din România, soţia lui Laurenţiu Reghecampf s-a răzgândit.

„Am avut o perioadă, în care mă gândeam cum să fac din cauza rușinii pe care am trăit-o și eu și copiii, și ne gândeam să mergem undeva să se facă liniște. Dar ne-am dat seama că noi suntem cei care contează, cei care ducem steagul mai departe, sus, iar restul au plecat.

Capul sus, femeile dau viață, femeile sunt viața. Nu există și nu se merită, avem, o singură viață, scurtă și trebuie să ne-o facem frumoasă. Mergeți mai departe. Nu ai cum să stai pe loc, pentru că în momentul în care te-ai oprit, atunci va fi marea problemă„, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”