Închide meniul

Ce se întâmplă cu cadoul de două tone promis de Gigi Becali pentru nunta lui George Simion. Latifundiarul din Pipera s-a înfuriat: „Aşa a zis?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 august 2022, 17:46

Ce se întâmplă cu cadoul de două tone promis de Gigi Becali pentru nunta lui George Simion. Latifundiarul din Pipera s-a înfuriat: „Aşa a zis?

Ce se întâmplă cu cadoul de două tone promis de Gigi Becali pentru nunta lui George Simion

Gigi Becali l-a contrat pe George Simion / Colaj Hepta/Instagram

Gigi Becali a promis un cadou uriaş, de două tone, pentru nunta lui George Simion. Patronul lui FCSB şi-a ieşit însă din minţi când a aflat ce declaraţii a oferit liderul AUR înainte de a-şi uni destinele cu Ilinca Munteanu. Evenimentul va avea loc pe 27 de august, în comuna Măciuca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

15.000 de invitaţi va avea George Simion la nuntă, iar Gigi Becali precizase că îl va ajuta, gratis, cu 2.000 de kilograme de brânză. Totuşi, politicianul era să aibă probleme după ce a declarat că FCSB nu este Steaua.

Ce se întâmplă cu cadoul de două tone promis de Gigi Becali pentru nunta lui George Simion

Latifundiarul din Pipera a aflat, în timpul unei intervenţii în direct, ce a spus Simion. Iniţial, a anunţat că nuntaşii vor rămâne fără brânza promisă. Totuşi, Gigi Becali a revenit asupra deciziei radicale în momentul în care a aflat că reacţia liderului AUR data din decembrie 2020.

Așa a zis, că FCSB nu este Steaua? Când a zis așa ceva? Imediat, arată când a zis… trimite-mi, că nu vreau numai pe vorbe și răutăți. Dacă e așa, la revedere brânza. Îl anunț din timp! Nici nu îl mai anunț, dacă a zis așa. Nu mai are brânză, nu mai au brânză nuntașii.

Când a declarat? Că dacă a declarat acum… depinde când e făcută declaraţia. Dacă a făcut-o când nu mă cunoștea, nu era niciun fel de problemă. În 2020 el nu mă cunoștea pe mine, deci a rămas cu brânză. Dacă o făcea acum, era lipsă de caracter.

Reclamă

Vreau să văd dacă eu îl cunoșteam atunci (n.r. declaraţiile ar fi fost făcute în decembrie 2020, într-un interviu video). Aici nu mai e vorba că a zis. Am glumit noi cu brânza, dă-o încolo de brânză. E prietenia mea cu el„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Până să îi ofere cadoul de nuntă, Gigi Becali a anunţat că va purta o discuţie cu George Simion şi că aşteaptă scuzele acestuia.

Cât poate costa cadoul de două tone pe care Gigi Becali i l-a făcut lui George Simion

Caodul lui George Simion este mai costisitor decât poate părea. Preţul acestei cantităţi de brânză este peste 10.000 de euro. Însă Becali nu îi ia niciun ban liderului AUR. Patronul de la FCSB a spus că nu este o sumă atât de mare pentru el.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru. În plus, băiatul (George Simion, n. red.) îmi place, e patriot, sigur e patriot, nu știu cât e de bun, dar măcar e patriot”, a spus Gigi Becali, săptămâna trecută, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a anunțat deja că nu va participa la nunta liderului AUR, dar e dornic să-l ajute pe George Simion cu cele două tone de brânză.

Da, îi voi da 2 tone de brânză lui George Simion. O să i se ducă acolo. I-am zis: ”Bă, eu la nuntă nu vin!”. Că nu merg la nunți… Și i-am zis că are mulți oameni acolo, eu îi dau brânza pentru nuntă. Ca să îl ajut pe el. Brânza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo”, a mai spus Gigi Becali.

George Simion face nuntă fără bani în plic, dar va avea 42 de perechi de naşi. Mai multe companii au făcut donaţii pentru ceea ce Simion îşi doreşte să fie o nuntă câmpenească. Toate cheltuielile se ridică la sute de mii de lei.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și