Închide meniul
Foto

Ce se întâmplă cu Laurette Atindehou, la trei luni după ce a fost bătută într-o cameră de hotel

Publicat: 13 mai 2021, 21:00 / Actualizat: 14 mai 2021, 0:18

Reclamă
Ce se întâmplă cu Laurette Atindehou, la trei luni după ce a fost bătută într-o cameră de hotel

Laurette are 38 de ani și a vorbit despre relația cu Ion Țiriac / Instagram

Laurette are 38 de ani și a vorbit despre relația cu Ion Țiriac / Instagram

Laurette Atindehou a trecut prin clipe dramatice după ce a fost bătută crunt într-o cameră de hotel din Bucureşti. Laurette Atindehou a fost bătută într-o cameră de hotel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frumoasa mulatră a fost implicată într-un scandal monstru şi a acuzat că a fost bătută într-o cameră de hotel. Vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit răni la ambii genunchi. În urma încăierării a fost şi muşcată de mână. Laurette susţine că bărbatul care a bătut-o este un om de afaceri, căsătorit şi cu doi copii. O anchetă a fost demarată, dupăce frumoasa mulatră a ajuns la Secţia 10 de Poliţie pentru a depune plângere.

Conform unor surse judiciare, citate de Spynews, dosarul este încă in rem, adică nu a fost stabilit un autor cunoscut. Sursele citate au afirmat că declarațiile celor doi sunt contradictorii și că, în afară de aceștia, nu mai există martori, cu excepția angajaților hotelului, care doar au auzit doar țipetele acestora. În plus, deocamdată nici expertiza medico-legală nu a ajuns, deocamdată, pe masa anchetatorilor.

Laurette Atindehou, relaţie controversată cu Magaye Gueye

Laurette Atindehou a avut o relaţie controversată cu Magaye Gueye. Dinamovistul a fost în mijlocul unui nou scandal, după ce la începutul anului s-a filmat în piscină, alături de Laurette, în timp ce o înjura pe Dinamo. Acum, senegalezul a fost prins dopat cu cocaină, la derby-ul Dinamo – FCSB din Cupa României.

Atacantul trebuia să se prezinte la Agenția Națională Anti-Doping. A fost chemat pentru audieri, dar fotbalistul lui Dinamo nu a venit la sediul ANAD. Magaye Gueye a solicitat ca şi proba B să fie testată. Dinamo i-a angajat un avocat, iar audierile vor fi reluare pe data de 6 aprilie.

Reclamă
Reclamă

Magaye e în stare de șoc. Când l-am sunat, nu urmărise presa, era buimac. Nu cred că juca teatru, mi-a zis că de la mine află. Nu-i venea să creadă. L-am întrebat. Mi-a zis că a fost la un party, dar că el nu a luat nimic.

Galerie foto cu Laurette Atindehou

Acum, nu știu ce să zic… Mai sunt unii care-și pun cenușă în cap, «aoleu, sunt fraier, am făcut-o!», dar el era șocat, surprins. Laurette Atindehou

Chestia asta de acum, orice ai spune, afectează toată echipa: e deja o mare problemă în plus! Zicea că poate i s-a înscenat. De aceea vom face o anchetă internă, trebui să știm ce a făcut. Nu-l răstignim, dar vom vedea căile pe care vom merge. Nu vom avea milă. A fost multă indulgență, nu mai e nimeni dispus să ierte. Nu mai primează decât imaginea clubului”, a declarat la acel moment Mario Nicolae.

Reclamă

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20 25 sept.

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18 25 sept.

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

23:00 25 sept.

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă azi, în calificările China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

22:36 25 sept.

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și