Închide meniul

Ce tragedie! Julie Pomagalski, fostă campioană mondială de snowboard, ucisă e o avalanşă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 martie 2021, 7:36

Ce tragedie! Julie Pomagalski, fostă campioană mondială de snowboard, ucisă e o avalanşă

Profimediaimages

Julie Pomagalski a murit la doar 40 de ani

În urma aceleiaşi avalanşe, şi-a mai pierdut viaţa şi un ghid şi salvator francez, Bruno Cutelli. Salvamontiştii au ajuns cu elicopterul la locul tragediei, dar cele două persoane erau deja decedate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julie Pomagalski era campioană mondială de snowboard

Julie Pomagalski a câştigat medalia de aur la snowboardcross în 1999, în Germania, la Berchtesgaden. Ea şi-a mai trecut în cont şi un argint, la slalom paralel, în 2003, la Kreischberg (Austria). De altfel, ea a obţinut nouă victorii în Cupa Mondială, una pe care a câştigat-o în 2004. 

La Torino, la Jocurile Olimpice de iarnă din 2006, ea a terminat pe locul 6, la slalom paralel, performanţă pe care o reuşise şi în 2002, la Salt Lake City. Pomagalski s-a retras în 2007.

Julie era nepoata lui Jean Pomagalski, nimeni altul decât cel care a inventat teleschiul, în 1934. Acesta a fondat şi marca Poma, în 1947. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și