Închide meniul

Ce trebuie să facă ucrainenii pentru a nu fi arestaţi de militarii ruşi. Avertisment teribil al tinerei care a stat după gratii!

Reclamă

Publicat: 27 mai 2022, 15:46

Ce trebuie să facă ucrainenii pentru a nu fi arestaţi de militarii ruşi. Avertisment teribil al tinerei care a stat după gratii!

Irina Petrova a fost arestată în Nova Kakhovka

Irina Petrova a trecut prin momente teribile / Colaj sport.ua si Profimediaimages

Irina Petrova a rupt tăcerea şi a dezvăluit ce trebuie să facă ucrainenii pentru a nu fi arestaţi de militarii ruşi. Tânăra arbitru a trecut prin momente extrem de dificil în momentul în care a fost luată de pe strată şi încarcerată. S-a temut că va rămâne închisă o lungă perioadă de timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ucraineanca a fost capturată de trupele lui Vladimir Putin şi trimisă direct în închisoarea din localitatea natală, Nova Kakhovka. Risca chiar şi 10 ani de închisoare, dar a avut şansă şi a fost eliberată.

Irina Petrova a fost după gratii. Ce trebuie să facă ucrainenii pentru a nu fi arestaţi

Irina Petrova a ţinut să le transmită un avertisment conaţionalilor ei. I-a sfătuit să plece din casă fără telefonul mobil, sau măcar să şteargă conversaţiile sau postările de pe reţelele sociale. În caz contrar, riscă să fie arestaţi.

Sunt claustrofobă. Pentru mine, să stau într-un spațiu închis, este un stres foarte mare. În al doilea rând, m-au speriat că mă pot condamna de la 3-15 zile şi până la 10 ani sau chiar mai mult. Am refuzat să arbitrăm meciurile lor de fotbal şi am apărat poziția țării noastre. Am fost și sunt pentru Ucraina. Pe 9 mai am ieșit cu un tricou galben-albastru şi cu steag. Probabil, fără fotbal, nu aveam suficientă adrenalină…

A fost foarte înfricoșător, pleci din casă și nu înțelegi ce s-ar putea întâmpla. Ștergi toate SMS-urile și fotografiile pentru că ți-e teamă că cineva va veni la tine și va căuta informații. Dar sunt genul de persoană care nu șterge nimic. Cu ce am avut încă de la începutul războiului, cu asta am plecat. Poate pentru că au găsit ceva asupra mea.

Reclamă

Acum, în Nova Kakhovka, probabil că mai sunt doar câțiva patrioți, dar ei tac, pentru că știu cum se poate termina asta. Sunt foarte îngrijorată pentru orașul meu. Acum e calm acolo, nu mai bombardează, dar nu este clar ceea ce se întâmplă. Trebuie să-ți fie frică, să stai acasă și să nu ieși. Și dacă ieși, atunci fără telefon sau după ce ai șters toate SMS-urile și rețelele sociale înainte de asta. Pentru că s-ar putea să te aștepte undeva. Acum sunt o mulțime de colaboratori care au trecut de partea lor.

Sper doar să fie bine, cred în puterea noastră, în victorie și în Forțele Armate ale Ucrainei. Poate că nu va fi atât de repede, poate va mai dura o lună, două, trei, patru, dar știu că Ucraina va câştiga, pentru că nimeni nu ne va părăsi„, a declarat Irina Petrova pentru sport.ua.

Armata lui Vladimir Putin, batjocorită în Ucraina

Armata lui Vladimir Putin a ajuns să fie batjocorită de presa din Ucraina. Jurnaliștii de la ukraine.ua au postat mai multe poze cu tancurile despre care rușii credeau că vor ocupa Kievul după doar câteva zile de război.

Reclamă 4 / 0/3

Ucrainenii au rezistat eroic, iar acum jurnaliștii au și puterea să se amuze pe seama invadatorilor. Mai multe tancuri arse și părăsite de ruși au fost aduse în Capitală, gest considerat cât o victorie de către aceștia, la trei luni de la începutul războiului.

Tancurile rusești au ajuns în Kiev conform planului inițial. Ca să fim preciși, rămășițele tancurilor. Acum, oamenii din Kiev pot veni în Piața Mykhaylivska, în centru orașului, pentru a vedea tancurile arse și restul echipamentelor găsite în regiunea Kiev după ce invadatorii au părăsit-o”, au scris cei de la ukraine.ua.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și