Închide meniul
Foto

Cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase stârneşte controverse: „Nu am avut probleme să fiu înşelată. Ar fi ultimul lucru care m-ar deranja!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2023, 15:40

Cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase stârneşte controverse: „Nu am avut probleme să fiu înşelată. Ar fi ultimul lucru care m-ar deranja!”

Secretul frumuseţii Ioanei Năstase

Ilie Năstase şi Ioana Năstase / Sursa: AS.ro

Cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase (76 de ani) stârneşte noi controverse. După ce a anunţat că nu mai locuieşte alături de fostul mare jucător de tenis, Ioana Năstase a vorbit despre faptul că nu o deranjează dacă este înşelată. A comentat şi zvonurile despre divorţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 30 de ani mai tânără decât „Nasty”, Ioana a găsit o soluţie inedită pentru a nu se mai certa cu soţul ei. A anunţat că pleacă de acasă de fiecare dată când Ilie se enervează. Aşa a ajuns să ţină distanţă faţă de cel cu care s-a căsătorit în 2019.

Cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase stârneşte controverse

Ioana Năstase se aşteaptă totuşi să îşi petreacă Sărbătorile Pascale alături de soţul ei. „Pe 5 aprilie, o să plec la Ierusalim, cred că va merge și Ilie”, a dezvăluit ea. A avut o reacţie total surprinzătoare când a fost întrebată dacă se teme că ar fi fost înşelată.

Ca în orice familie, mai există certuri. Prefer să plec de acasă, atunci când îl văd pe Ilie nervos, sau când ceva nu-i pe placul meu. Mă urc în mașină și plec, am casă la mare, sau merg la munte, la căluț. Mă întorc cam în două-trei zile sau vine el după mine. Viața e imprevizibilă, niciodată nu știi ce-ți oferă. Eu nu mă cert, doar spun ce nu-mi convine.

Ca orice femeie, vreau să fiu respectată. La capitolul gelozie, n-am treabă. Nu l-am controlat, dar nici nu am simțit că m-ar fi înșelat. M-aș fi consolat, i-aș fi spus: ‘Ducă-se sănătos, la ce bărbați sunt’. Viața e atât de scurtă, încât nu merită să ne batem capul cu așa ceva.

Reclamă

Sinceră să fiu, nu am avut probleme să fiu înșelată nici în prima căsătorie, nici în a doua. Ar fi ultimul lucru care m-ar deranja. Dacă aș afla… Chiar nu m-am gândit. Probabil nu m-aș mai căsători din nou, sau nu aș da importanță„, a declarat Ioana Năstase pentru cancan.ro.

Ioana Năstase a avut mai multe tentative de a se despărţi de fostul mare jucător de tenis. A depus actele de divorţ la numai un an după cununia religioasă, dar a decis să le retragă. A repetat apoi demersul, fără a-l duce la final. Şi-a retras acţiunea, fiind convinsă de „Nasty”

Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia (1972-1982), Alexandra King (1984-2002), Amalia Teodoesescu (2004-2010), Brigitte Sfăt (2013-2018). Cel mai dur s-a încheiat cel de-al treilea mariaj al său, după o aventură cu o tânără de doar 19 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Năstase şi Ioana, scandal uriaş din cauza unui bărbat care se dă drept fiul lui „Nasty”

Anul trecut, Ioana Năstase l-a avertizat pe Ilie că e dispusă să dispară din viaţa lui, după ce un bărbat necunoscut ar fi susţinut că este fiul fostului campion din tenis.

A fost o doamnă şi vreau să ştiu cu cine am de-a face. Dragul meu, cu tot respectul… Vreau să filmeze presa şi vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte, efectiv au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte. Acest domn Cezar Florea a apărut peste noapte.

Dragul meu, de unde au apărut în viaţa ta? Acel domn, cum a apărut? Şi spune că e fiul tău. Îl cheamă cumva Năstase? Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, a „tunat” Ioana Năstase.

Recomandări
  • Cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase stârneşte controverse
  • Ce a declarat Ioana Năstase

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și