Închide meniul

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit cum se feresc bărbaţii care îşi înşală soţiile în vacanţă

Publicat: 24 august 2023, 17:57 / Actualizat: 8 decembrie 2023, 19:13

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit cum se feresc bărbaţii care îşi înşală soţiile în vacanţă

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit cum se feresc bărbaţii care îşi înşală soţiile în vacanţă

Vica Blochina, într-un concediu de lux / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a dezvăluit cum se feresc bărbaţii care îşi înşală soţiile să nu fie prinşi în vacanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a văzut cu ochii ei totul în timp ce era în vacanţă.

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit cum se feresc bărbaţii care îşi înşală soţiile în vacanţă

De fapt ce se întâmplă în relaţiile de cuplu în vacanţă. Ce am văzut eu cu ochii mei, pentru că mie îmi place mult să călătoresc.

Ce nu m-am gândit eu când am ales o locaţie foarte lăudată a fost că vor fi numai familii. Şi ce credeţi, au fost familii foarte triste.

Femeile foarte supărate, pe niciuna n-am văzut-o fericită sau atentă cu soţul.

Reclamă

Femeile frustrate, supărate, bărbaţii, toţi, obosiţi.

Seara, când erau petreceri, pe cuvânt dacă am văzut vreun cuplu care se giugiulea, care era drăguţ unul cu celălalt.

Ăia, săracii, erau la muncă, de-abia aşteptau să se ducă să se culce sau să se ducă femeile să se culce să poată ei petrece cu fetele care erau singure.

Reclamă 4 / 0/3

Se ştie că omul care e potent din toate punctele de vedere nu prea stă după soţie. Ăla nu petrece foarte mult timp acasă. Le place viaţa. Cred că acest comportament se datorează faptului că au fost forţaţi să vină în vacanţă. Aia era vacanţa de familie. Probabil nu petrec prea mult timp în familie. Nu sunt implicaţi să crească copii. Aceste două săptămâni sunt concentraţi pe copii, se chinuie. Ea se simte bine că îl chinuie pe el în vacanţă. Împinge la cărucior, dă mâncare la copii.

Eu când îi văd pe bărbaţii ăştia chinuiţi în vacanţă mă duc cu gândul la o singură chestie: mai are pe cineva acasă, o iubită. Nu avea mare drag să vină cu soţia în vacanţă. Probabil erau terorizaţi pentru că nu l-am văzut pe unul să stea la masă cu telefonul pe faţă. Mai toţi ţineau telefonul ascuns, să nu sune! Cupluri cu posibilităţi”, a povestit Vica Blochina în emisiunea ei online.

Cea mai cunoscută amantă din România, aroganţa supremă în vacanţă! A stat unde cazarea ajungea la 50.000 de euro pe săptămână!

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a făcut aroganţa supremă în vacanţă. Ea s-a cazat în Turcia la 5 stele, la un resort unde te costa şi 50.000 de euro să stai!

Ea a recunoscut că nu e adepta all-inclusive, dar că a fost nevoită să ia această decizie în vacanţa din vara aceasta fiindcă a avut o problemă medicală şi nu se putea descătuşa.

Mie îmi place foarte mult să călătoresc şi de obicei aleg locurile de 5 stele, luxoase, pentru că îmi place să cunosc oameni frumoşi.

Ultima vacanţă a fost la all-inclusive în Turcia. Nu sunt deloc adepta vacanţelor all-inclusive, pentru că îmi place să dansez pe masă, să petrec. 

Data asta, ca să nu consum alcool, am ales Turcia. Fiind all-inclusive am ales un resort de 5 stele. Ştiam resortul, preţul camerei pleca de la 7.000 de euro pe 6 nopţi, următoarele erau vilele la 15.000, după care erau 25.000 şi cea mai scumpă vilă era 50.000”, a dezvăluit Vica Blochina în emisiunea ei online.

Reclamă

Vica Blochina, imagini de senzaţie de la nunta „surorii ei”! Cu ce bărbat celebru a apărut şi s-a distrat la petrecere

Vica Blochina a făcut show la nunta „surorii” sale, Maria Constantin. Cea mai cunoscută amantă din România a apărut la petrecere cu artistul Kamara.

Vica şi Kamara s-au distrat de minune la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă le-a arătat tuturor, pe InstaStory, cât de bine dansează la 47 de ani.

Vica Blochina şi Kamara au fost doar două dintre vedetele de la nunta Mariei Constantin. Printre cei care au participat la petrecerea verii s-au numărat şi Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. De altfel petrecerea a avut loc la unul din saloanele deţinute de milionar.

Maria Constantin şi Robert Stoica s-au cununat civil la sfârşitul lui iulie, iar acum a avut loc petrecerea de nuntă. Printre cei care au cântat la nuntă se numără Adi Minune.

Vica Blochina îşi anunţase anterior în presă prezenţa la nunta cu 250 de invitaţi. Vica este foarte apropiată de cântăreaţa Maria Constantin, pe care o consideră ca şi sora ei.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și