Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, mesaj disperat pentru un bărbat: „Am nevoie de tine urgent!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2022, 10:21 / Actualizat: 17 septembrie 2022, 20:30

Cea mai cunoscută amantă din România, mesaj disperat pentru un bărbat: „Am nevoie de tine urgent!”

Vica Blochina a cerut ajutor de la hairstylist-ul ei

Vica Blochina, în pat / Instagram

Vica Blochina a cerut ajutor de urgență la hairstylist-ul ei. Cea poreclită drept cea mai cunoscută amantă din România vrea să-și schimbe din nou look-ul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina se află în vacanță alături de un bărbat misterios. Vedeta nu însă niciodată linișită cu privire la aspectul ei. Cea mai cunoscută amantă din România a apelat la hairstylist și în concediu.

Vica Blochina a cerut ajutor la hairstylist-ul ei

Alin Smith se numește bărbatul care are grijă de părul Vicăi Blochina. „Am nevoie de ajutorul tău urgent…”, a scris vedeta, pe Instagram.

Instagram Vica Blochina

Vica a împlinit 47 de ani la începutul lunii august, atunci când a făcut o petrecere de pomină. Printre invitați a fost și fostul jucător al Stelei, Bănel Nicoliță.

Cea mai cunoscută amantă din România, în brățele unui bărbat misterios

Cea mai cunoscută amantă din România a apărut în brațele unui bărbat misterios. Vica Blochina a plecat din București direct la mare și a postat mai multe imagini în care este lângă cel care i-ar fi noul iubit. Au fost surprinși și în ipostaze tandre.

Reclamă

Fosta balerină nu s-a ferit să posteze o fotografie în care apare lângă cel care a însoțit-o. Bărbatul apare zâmbind, iar Vica a avut o descriere care pare a înlătura orice suspiciuni. A folosit un emoji care înfățișează o inimă.

Iubirea e în aer„, i-a scris chiar Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu.

Vica: „Mi-au plăcut oamenii cu bani!”

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele.

Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Vica Blochina face eforturi mari pentru a-și păstra tinere trăsăturile feței. Vedeta nu se ferește să anunțe, pe rețelele de socializare, care este fiecare procedură prin care a trece.

Vica are, printre altele, injecții cu botox, injecții cu acid hialuronic, acid hialuronic în buze, o rinoplastie (operație estetică la nivelul nasului) și o augumentare mamară.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și