Închide meniul
Video

Cea mai dulce surpriză! Raluca Zenga și Walter Zenga s-au revăzut la Dubai

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 mai 2020, 18:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:44

Până acum, cei doi au fost despărțiți din cauza restricțiilor – antrenorul lui Cagliari a fost blocat în Italia, în timp ce ea a rămas cu copiii în Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am decis să fac tiramisu, e prăjitura preferată a soțului!”, a spus Raluca.

Walter Zenga, un fan al prăjiturii tiramisu

După ce a pregătit crema pentru tiramisu, Raluca Zenga a apelat și la ingredientul secret.

”Face bine la buna dispoziție. Lichior de cafea. Am unit foarte frumos albușurile bătute cu zahăr în cremă de mascarpone și acum începem să punem câte un strat”, a mai explicat Raluca.

Copiii i-au dat mamei o mână de ajutor. 

Reclamă

”Mă bucur că nu mai sunt singură în bucătărie, a venit micuța Samira.

Eu am învățat rețeta asta de la mama și acum o transmit noii generații. Tadaaa! Acesta e tiramisu în familia Zenga. Vă pupăm!”, a mai spus Raluca.

Totul a fost pregătit pentru Walter Zenga, care și-a revăzut familia după două luni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Walter și-a revăzut familia după două luni
  • Raluca a gătit prăjitura tiramisu
  • Copiii au ajutat-o pe mama lor să gătească

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și