Închide meniul
Foto

Cine este bărbatul alături de care s-a afişat Anamaria Prodan, chiar dacă nu s-a despărţit oficial de Laurenţiu Reghecampf

Antena Sport Publicat: 8 august 2022, 13:45

Cine este bărbatul alături de care s-a afişat Anamaria Prodan, chiar dacă nu s-a despărţit oficial de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre presupusul iubit

Anamaria Prodan, apariţie alături Adrian Iordache / Instagram

  • Anamaria Prodan s-a afişat în braţele unui bărbat celebru din Arabia Saudită
  • Prodan e în plin divorţ de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan s-a afişat în braţele unui bărbat celebru din Arabia Saudită. Chiar dacă nu există indicii că acesta ar fi noul iubit al vedetei, cei doi par foarte apropiaţi, cel puţin în ultima imagine postată de Anamaria pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apariţia e considerată una surprinzătoare, dacă ţinem cont că Anamaria Prodan a fost extrem de rezervată în legătură cu afişarea în prezenţa altor bărbaţi, cât timp nu este divorţată. De altfel, ea a declarat în mai multe rânduri că nu va intra în nicio relaţie până nu va fi oficial despărţită de Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, alături de Ibrahim al Ashary / Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan, alături de Ibrahim al Ashary / Instagram Anamaria Prodan

Cine este bărbatul misterios alături de care s-a afişat Anamaria Prodan

Ibrahim al Ashary este considerat unul dintre cei mai mari chirurgi plastici din zona Golfului. Acesta deţine mai multe clinici în Arabia Saudită, Dubai sau Anglia, susţine click.ro.

Reclamă

De asemenea, Ibrahim al Ashary ar fi împătimit al cailor. Cei doi petrec în Dubai, acolo unde se mai află şi o prietenă extrem de bună a Anamariei.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a dezvăluit secretul formei sale de invidiat. Mai mult, mai în glumă mai în serios, Anamaria Prodan a spus că „iubeşte”, iar acest lucru o face să se menţină în formă. Totuşi, din respect pentru copiii săi, Anamaria Prodan a promis că nu se va afişa cu nimeni până când nu va divorţa oficial de Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Anamaria Prodan a dezvăluit secretul formei sale de invidiat

„Merg la sală, la masaj, încerc să pun «frână» la dulciuri, care îmi plac la nebunie, și mănânc sănătos. Am grijă de mine, căci împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă. Vine din genă totul. Bunica și mama mea arătau superb după 60 de ani. Eu sunt ok la 50, iar la 60 o să arăt superb! La 70 minunat și la 80 fabulos.

La aproape 50 de ani și 1,70 metri înălțime am 60 de kilograme. Trăiesc, iubesc, mănânc, stau lângă copiii mei minunați și mă bucur de tot ce îmi oferă Dumnezeu. Îi mulțumesc că m-a scos din minciună și nenorociri. Azi simt că trăiesc și fiecare secundă a vieții mele o dedic copiilor mei și o trăiesc ca și când este ultima„, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri şi din interiorul familiei. Şi a spus că fiul său cel mic, Laurenţiu Reghecampf Jr., este un bucătar de nota 10.

Reclamă 4 / 0/3

„Gătesc când mă lasă Reghe jr. El gătește perfect. Prietenii mei sunt uluiți, căci la 13 ani ne gătește cam orice fel de mâncare. Dar facem şi împreună și ne bucurăm atunci când ne iese mâncarea supergustoasă”, a mai spus Anamaria Prodan.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:50 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Manika Batra e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Elizabeta Samara – Sabine Winter (ora 13:20) 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 14 apr., 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.
Diverse • 12 apr., 11:10
FOTO
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor
Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 11 apr., 19:19
„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru
Liga 1 • 10 apr., 18:32
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf