Închide meniul
Foto

Cora Schumacher şi-a strigat disperarea: „Sunt blocată. Este foarte dureros pentru mine”

Publicat: 10 decembrie 2023, 9:12

Reclamă
Cora Schumacher şi-a strigat disperarea: „Sunt blocată. Este foarte dureros pentru mine”

Cora Schumacher şi-a strigat disperarea

Cora Schumacher şi Ralf Schumacher în 2007 / Profimedia Images

Cora Schumacher şi-a strigat disperarea. Fosta soţie a lui Ralf Schumacher susţine că fiul ei şi al lui Ralf Schumacher nu mai vrea să ţină legătura cu ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cora Schumacher a fost căsătorită cu fratele lui Michael Schumacher în perioada 2001-2015. Ea are un băiat cu Ralf Schumacher, David, care are acum 22 de ani. (IMAGINI CU CORA ŞI RALF SCHUMACHER ÎN GALERIA FOTO)

Cora Schumacher şi-a strigat disperarea: „Sunt blocată. Este foarte dureros pentru mine”

Eu și David nu vorbim în acest moment. Sunt blocată peste tot (n.r.- pe rețelele sociale) din nou. Acest lucru este foarte dureros pentru mine. Este copilul meu și cred că fiecare femeie care se află într-o astfel de situație mă poate înțelege.

A trecut peste un an de când am putut să-l văd și să vorbesc cu el. Mi s-a permis să vin o dată la o cursă anul trecut. Încă mă doare foarte mult că băiatul meu s-a îndepărtat atât de mult de mine după divorț. Nu știu de ce”, a declarat Cora Schumacher, citată de bild.de.

Cora Schumacher şi-a deschis în această vară un cont pe o platformă pentru adulţi. Pentru a o vedea, utilizatorii trebuie să plătească un abonament lunar de 29 de dolari.

Reclamă
Cora Schumacher şi David Schumacher / Profimedia Images
Cora Schumacher şi David Schumacher / Profimedia Images

Unii oameni sunt supărați pe tine pentru că nu suferi așa cum se așteaptă ei”

Unii oameni sunt supărați pe tine pentru că nu suferi așa cum se așteaptă ei. Fie ca Dumnezeu să-i dezamăgească în continuare”, scria Cora Schumacher pe reţelele de socializare.

Pagina mea va fi semnificativă, dar va rămâne cu siguranță estetică. Îmi iubesc corpul și de ce nu aș putea să împărtășesc asta cu ceilalți? Asta nu ar trebui să fie o problemă de când cu Playboy.

Am 46 de ani și mă simt foarte bine în pielea mea. De ce nu aș putea să împărtășesc o fotografie topless sau două cu publicul”, mai nota fosta soţie a lui Ralf Schumacher.

Reclamă 4 / 0/3

David Schumacher este şi el pilot de curse, luând-o pe urmele tatălui şi unchiului său. Şi fiul lui Michael Schumacher, Mick, a urmat această carieră, fiind pilot de rezervă pentru Mercedes.

Fratele lui Michael Schumacher, reacţie rară despre situaţia în care se află fostul campion: „Inima îmi tresaltă de bucurie”

Fratele lui Michael Schumacher a avut o reacţie rară despre situaţia teribilă în care se află fostul campion mondial. Într-un interviu acordat unei reviste germane, Ralf Schumacher s-a destăinuit despre relaţia sa cu familia lui Michael de la teribilul accident de schi din 2013.

Ralf Schumacher, care locuieşte în Slovenia atunci când nu comentează Formula 1 pentru un canal de televiziune german, a acordat un interviu revistei germane Bunde.

El a vorbit despre pasiunea sa pentru vin, dar şi despre fratele său, Michael Schumacher, la aproape zece ani de la un grav accident de schi care l-a lăsat într-o stare de sănătate critică în urma unui grav traumatism cranian.

„Din păcate, uneori viaţa este nedreaptă. Trebuie să o accepţi”, a precizat fratele mai mic al legendei sporturilor cu motor. „Când îi văd pe copiii săi, Gina-Maria şi Mick, inima îmi tresaltă de bucurie”, a spus Ralf.

Ce s-a întâmplat cu fratele lui Michael Schumacher, după teribilul accident

Johnny Herbert este cel care susţine că Ralf Schumacher s-a schimbat radical după accidentul din decembrie 2013, în cei aproape 10 ani de când a devenit mult mai apropiat de familie.

„Când Ralf era la Sky Germania, ne întâlneam des. Ralf a trebuit să facă multe lucruri pentru şi cu familia lui de la accidentul în care a fost implicat Michael.

Reclamă

S-a maturizat. Este o persoană total diferită faţă de cea care era pe timpul când era pilot de Formula 1. Acum este un om bun. S-a schimbat mult, ţinând cont că a trebuit să facă faţă situaţiei fratelui său”, a spus Herbert, citat de mirror.co.uk.

Ajuns la 48 de ani, Ralf a fost şi el pilot de Formula 1, în perioada 1997-2007, şi a concurat pentru echipele Jordan, Williams şi Toyota. Schumacher a câştigat 6 curse şi a obţinut 27 de podiumuri, în cele 180 de curse.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și