Închide meniul
Foto

Cristi Borcea a dezvăluit cel mai greu moment trăit în închisoare: “Am văzut foarte mulți deținuți terminați!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2023, 19:43

Cristi Borcea a dezvăluit cel mai greu moment trăit în închisoare: “Am văzut foarte mulți deținuți terminați!”

Cristi Borcea, semnal de alarmă pentru Adrian Mititelu

Cristi Borcea / Hepta

Cristi Borcea a dezvăluit cel mai greu moment trăit în închisoare. Fostul patron al lui Dinamo București a executat o pedeapsă totală de peste 5 ani. Milionarul român a fost condamnat inițial în Dosarul Transferurilor, apoi în dosarul cu retrocedarea ilegală de terenuri. El a fost eliberat condiționat în noiembrie 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au trecut mai bine de 3 ani de când a ieșit din închisoare, dar Borcea încă se simte “bântuit” de momentele trăite în spatele gratiilor. Omul de afaceri a povestit recent care a fost cel mai dificil moment din perioada în care a fost închis.

Cristi Borcea a dezvăluit cel mai greu moment trăit în închisoare: “Am văzut foarte mulți deținuți terminați!”

Cristi Borcea trăiește în prezent o poveste de dragoste alături de Valentina Pelinel (VEZI GALERIA FOTO). Cei doi au împreună 3 copii. Deși acum se simte minunat alături de familia sa, milionarul nu poate „șterge cu buretele” zilele întunecate din închisoare.

Cristi Borcea a dezvăluit că cele mai grele momente erau cele din preajma sărbătorilor, când el și ceilalți deținuți nu puteau fi acasă, alături de cei dragi.

Fostul finanțator din “Ștefan cel Mare” a dezvăluit că stătea în cameră cu alți 11 deținuți, iar seara avea nevoie de pastile ca să adoarmă. Borcea ia medicamente pentru somn chiar și în ziua de azi.

Reclamă

“Dimineața apel, te trezeai la 6, pregăteai patul, la 7, sau 7 și un sfert venea apelul. După aceea, îți făceai micul dejun și te duceai la muncă. Sau, dacă erai de dimineață, puteai să pleci la șase la muncă.

Ne uitam la televizor și vedeam… sărbătorile erau cele mai dureroase. Și sunt cele mai dureroase pentru cei care sunt acolo. Ar trebui să li se dea permisii, să poată să stea lângă familii. Am văzut foarte mulți deținuți terminați și în imposibilitatea de a fi redați societății. 60-70% își distrug familiile acolo.

Cristi Borcea, dezvăluiri din perioada petrecută în spatele gratiilor: „A fost greu!”

Au o perioadă de doi, trei, patru, cinci, șase ani în care nu își văd soția, copiii. Se destramă familiile. Ar trebui, dacă vrem să redăm societății… noi acolo aveam ore speciale de reeducare, dar dacă nu îi dai să interacționeze cu familia, nu o să îi reeduci niciodată.

Reclamă 4 / 0/3

A fost greu. Eu am făcut cel mai mult dintre toți. Cele mai de preț sunt libertatea și sănătatea. Bine că am rămas întreg, fizic… la cap sigur nu am rămas. M-a afectat, din moment ce nu pot să dorm fără medicamente. Era o strictețe mare, veneau seara și ne dădeau pastile, ce pastile luai.

(N.r. E adevărat că aveați sală de forță?) Au venit controale, și au văzut. Unde e domnul Borcea? Noi stăteam 12 în cameră. Au fost vremuri, bine că le-am trecut, bine că mi-au rămas părinții întregi”, a povestit Cristi Borcea, în podcastul “Fiță cu Adiță”.

Cristi Borcea și-a deschis sufletul, despre căsnicia cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea și-a deschis sufletul, despre căsnicia cu Valentina Pelinel. Fostul finanțator al lui Dinamo trăiește o poveste de dragoste alături de fostul fotomodel.

Cei doi sunt căsătoriți din 2018 și împreună au 3 copii, alături de care trăiesc momente de vis. Pentru a-și exprima încă o dată afecțiunea uriașă, Borcea a avut un discurs superb la adresa soției sale.

Milionarul român, care are 9 copii cu 4 femei, spune că în sfârșit și-a găsit liniștea pe care a căutat-o toată viața.

„Cel mai important este să fii fericit și împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina, să mergi de drag acasă, să poți să stai… Dau un exemplu. Eu stau câte 3-4 ore în fiecare seară pe terasă și dezbatem toate problemele.

Este foarte important, mai ales pentru oamenii care stau în stres pentru că am și eu peste 2000 de oameni, am societăți, conduc, trebuie să asigur salarii, credite. Acasă trebuie să mă delimitez de tot și să găsesc starea necesară.

Reclamă

Mi-a ajutat Dumnezeu de am găsit-o pe Valentina, mai bine mai târziu decât niciodată. Și mi-am găsit femeia care îmi dă și liniște, și putere, și înțelegere, este extraordinar de pozitivă.

Cea mai de încredere, cea mai frumoasă și cea mai deosebită femeie din lume”, a spus Cristi Borcea, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
  • Cristi Borcea a dezvăluit cel mai greu moment trăit în închisoare
  • “Am văzut foarte mulți deținuți terminați!”

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și