Închide meniul
Foto

Cristi Borcea a rămas cu traume: „Nu mai sunt întreg la cap!”. Dezvăluirea uluitoare a milionarului

Antena Sport Publicat: 19 februarie 2023, 18:39

Cristi Borcea a rămas cu traume

Cristi Borcea a petrecut 4 ani și 4 luni în închisoare

Cristi Borcea a petrecut 4 ani și 4 luni în închisoare / Hepta

  • Cristi Borcea a rămas cu traume: „Nu mai sunt întreg la cap!”
  • Dezvăluirea uluitoare a milionarului

Cristi Borcea a rămas cu traume după perioada petrecută în închisoare. Milionarul român trăiește în prezent o poveste de dragoste alături de Valentina Pelinel. Fostul patron al lui Dinamo București se află la cea de-a 3-a căsnicie și se simte împlinit alături de fostul fotomodel. Cei doi și-au unit destinele în 2018 și au 3 copii împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă are o familie superbă și se simte liniștit în jurul celor dragi, Cristi Borcea a recunoscut că a rămas cu probleme din cauza perioadei din spatele gratiilor.

Cristi Borcea a rămas cu traume: „Nu mai sunt întreg la cap!”

Borcea a stat 4 ani și 4 luni în închisoare, după ce a fost condamnat în Dosarul Transferurilor. Omul de afaceri a fost eliberat condiționat în iulie 2018, iar de atunci viața lui s-a schimbat radical.

Reclamă

Cristi Borcea s-a îndrăgostit nebunește de Valentina Pelinel și a cerut-o de soție în urmă cu mai bine de 4 ani.

Chiar dacă se simte minunat alături de superba blondină, milionarul spune că încă este „bântuit” uneori, mai ales atunci când pune capul pe pernă.

Reclamă

Omul de afaceri a precizat că perioada petrecută în închisoare l-a afectat teribil la nivel mental, iar acum are nevoie de pastile pentru a adormi.

„A fost greu. Cea mai de preț e libertatea. Bine că am rămas întreg fizic, la cap sigur nu sunt. M-a afectat, nu pot să dorm fără medicamente. Stăteam 12 în cameră (n.r. – la închisoare)! Asta e, bine că am trecut”, a declarat Cristi Borcea, în podcast-ul „Fiță cu Adiță”.

Cristi Borcea și-a deschis sufletul, despre căsnicia cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea și-a deschis sufletul, despre căsnicia cu Valentina Pelinel. Fostul finanțator al lui Dinamo trăiește o poveste de dragoste alături de fostul fotomodel. Cei doi sunt căsătoriți din 2018 și împreună au 3 copii, alături de care trăiesc momente de vis. Pentru a-și exprima încă o dată afecțiunea uriașă, Borcea a avut un discurs superb la adresa soției sale.

Reclamă 4 / 0/3

„Cea mai de încredere, cea mai frumoasă și cea mai deosebită femeie din lume”, a caracterizat-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel.

Milionarul român, care are 9 copii cu 4 femei, spune că în sfârșit și-a găsit liniștea pe care a căutat-o toată viața.

Cristi Borcea a oferit detalii intime din relația cu Valentina Pelinel. Omul de afaceri a dezvăluit că stă alături de superba blondină pe terasă, câte 3-4 ore în fiecare seară, pentru a discuta ce îi apasă pe suflet.

Cristi Borcea, îndrăgostit nebunește de Valentina Pelinel: „E cea mai deosebită din lume!”

Borcea spune că relația cu Valentina Pelinel este un dar divin.

„Cel mai important este să fii fericit și împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina, să mergi de drag acasă, să poți să stai… Dau un exemplu. Eu stau câte 3-4 ore în fiecare seară pe terasă și dezbatem toate problemele.

Este foarte important, mai ales pentru oamenii care stau în stres pentru că am și eu peste 2000 de oameni, am societăți, conduc, trebuie să asigur salarii, credite. Acasă trebuie să mă delimitez de tot și să găsesc starea necesară.

Mi-a ajutat Dumnezeu de am găsit-o pe Valentina, mai bine mai târziu decât niciodată. Și mi-am găsit femeia care îmi dă și liniște, și putere, și înțelegere, este extraordinar de pozitivă.

Reclamă

Cea mai de încredere, cea mai frumoasă și cea mai deosebită femeie din lume”, a spus Cristi Borcea, potrivit sursei citate anterior.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”