Închide meniul
Foto

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre prima sa iubită. Cum o chema şi câţi ani avea omul de afaceri

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 februarie 2023, 17:37 / Actualizat: 10 martie 2023, 19:28

Reclamă
Cristi Borcea a rupt tăcerea despre prima sa iubită. Cum o chema şi câţi ani avea omul de afaceri

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre prima sa iubită

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO.

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre prima sa iubită. Nu este vorba despre niciuna dintre femeile cu care are copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a fost prima dată îndrăgostit în clasa a 9-a. Borcea îşi aminteşte şi acum prima iubire. Era o fată frumoasă, pe care o chema Silvia.

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre prima sa iubită

„Îmi amintesc prima dragoste. O chema Silvia. Aveam 16 sau 15 ani, eram în clasa a 9-a. Era brunetă cu părul lung„, a spus Cristi Borcea la Fiţă cu Adiţă.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Cu actuala soţie, Valentina Pelinel, îi are pe Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela Borcea, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

În prezent, Cristi Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO).

Reclamă

Cristi Borcea cere schimbarea condiţiilor din penitenciare

Cristi Borcea cere schimbarea condiţiilor din penitenciare, după ce a stat cinci ani şi o lună după gratii. Fostul patron al lui Dinamo îşi doreşte ca deţinuţii să poată sta alături de familie în perioada Sărbătorilor. Omul de afaceri a trecut prin clipe grele şi a rămas cu traume. Nu mai poate dormi decât cu ajutorul pastilelor.

Borcea a fost găsit vinovat în „Dosarul Transferurilor”, dar şi în dosarul retocedărilor plajelor. A avut de ispăşit, în total, o condamnare de 7 ani şi 6 luni. A reuşit totuşi să fie eliberat condiţionat. În celulă a stat cu Giovanni și Victor Becali. Chiar a luat în calcul să se sinucidă, în prima noapte de detenţie.

Dimineața apel, te sculai la 6, pregăteai patul, după aceea îți făceai mic dejun și te duceai la muncă. De sărbători plângeam. Când ne uitam la televizor și vedeam, sărbătorile erau cele mai dureroase și sunt cele mai dureroase pentru cei care sunt acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să li se dea permisii să stea lângă familii. Am văzut foarte mulți deținuți terminați și în imposibilitatea de a fi redați societății, în momentul în care 60-70% își distrug familiile acolo. Sunt 4, 5, 6 ani în care nu își văd soția, copiii. Se destramă familiile. Noi acolo aveam ore speciale de reeducare. În momentul în care nu îi dai timp cu familia, nu o să îl reeduci niciodată.

A fost greu. Eu am făcut cel mai mult dintre toți, 5 ani și 6 luni. Asta e. Cea mai de preț este libertatea și sănătatea. Bine că am rămas întreg ca fizic, la cap sigur nu am rămas. M-a afectat din moment ce nu pot să dorm fără medicamente. Și acolo aveam voie să le iau… veneau seara, îți dădeau ce pastilă aveai nevoie, era o strictețe mare„, a declarat Cristi Borcea pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi Vezi toate știrile
Citește și