Închide meniul

Cristi Borcea cere schimbarea condiţiilor din penitenciare: „Plângeam de Sărbători!”. Traumele cu care a rămas fostul patron al lui Dinamo

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2023, 10:42

Reclamă
Cristi Borcea cere schimbarea condiţiilor din penitenciare: „Plângeam de Sărbători!. Traumele cu care a rămas fostul patron al lui Dinamo

Cristi Borcea cere schimbarea condiţiilor din penitenciare: "Plângeam de Sărbători!"

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel după ce a părăsit Penitenciarul Jilava / Hepta

Cristi Borcea cere schimbarea condiţiilor din penitenciare, după ce a stat cinci ani şi o lună după gratii. Fostul patron al lui Dinamo îşi doreşte ca deţinuţii să poată sta alături de familie în perioada Sărbătorilor. Omul de afaceri a trecut prin clipe grele şi a rămas cu traume. Nu mai poate dormi decât cu ajutorul pastilelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea a fost găsit vinovat în „Dosarul Transferurilor”, dar şi în dosarul retocedărilor plajelor. A avut de ispăşit, în total, o condamnare de 7 ani şi 6 luni. A reuşit totuşi să fie eliberat condiţionat. În celulă a stat cu Giovanni și Victor Becali. Chiar a luat în calcul să se sinucidă, în prima noapte de detenţie.

Cristi Borcea cere schimbarea condiţiilor din penitenciare. Prin ce a trecut fostul patron al lui Dinamo

Dimineața apel, te sculai la 6, pregăteai patul, după aceea îți făceai mic dejun și te duceai la muncă. De sărbători plângeam. Când ne uitam la televizor și vedeam, sărbătorile erau cele mai dureroase și sunt cele mai dureroase pentru cei care sunt acolo.

Ar trebui să li se dea permisii să stea lângă familii. Am văzut foarte mulți deținuți terminați și în imposibilitatea de a fi redați societății, în momentul în care 60-70% își distrug familiile acolo. Sunt 4, 5, 6 ani în care nu își văd soția, copiii. Se destramă familiile. Noi acolo aveam ore speciale de reeducare. În momentul în care nu îi dai timp cu familia, nu o să îl reeduci niciodată.

A fost greu. Eu am făcut cel mai mult dintre toți, 5 ani și 6 luni. Asta e. Cea mai de preț este libertatea și sănătatea. Bine că am rămas întreg ca fizic, la cap sigur nu am rămas. M-a afectat din moment ce nu pot să dorm fără medicamente. Și acolo aveam voie să le iau… veneau seara, îți dădeau ce pastilă aveai nevoie, era o strictețe mare„, a declarat Cristi Borcea pentru „Fiță cu Adiță”, citat de wowbiz.ro.

Reclamă

Borcea a lăsat de înţeles că nu se va mai întoarce niciodată să o finanţeze pe gruparea din Ştefan cel Mare. A rămas cu traume din cauza fotbalului.

De multe ori îmi dau și lacrimile, dar am făcut pușcărie, am făcut operație pe cord la 42 de ani, am două divorțuri, toate din cauza fotbalului. E gata, deja e prea mult. Mă uit la meciuri, dar niciodată cap-coadă. Pasiunea, pentru mine, pentru fotbal nu mai este ce a fost„, a spus fostul patron al lui Dinamo.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Cu actuala soţie, Valentina Pelinel, îi are pe Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela Borcea, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea ştie cum se poate rezolva situaţia dezastruoasă de la Dinamo

Fostul acţionar al trupei din Ştefan cel Mare susţine că problemele de la club se pot încheia, dacă un investitor îi va prelua pe „câini”.

Cristi Borcea este convins că Dinamo va trăi prin suporterii săi, indiferent de problemele cu care se confruntă. Fostul patron al „câinilor” susţine că o speranţa pentru salvarea clubului poate veni şi din construirea unui nou stadion în „Groapă”.

Sunt sute de mii, milioane de susținători, nu are cum să nu existe Dinamo. Întotdeauna am fost optimist, am avut mentalitate de învingător. Am spus că drumul lui Dinamo se va schimba dacă se face stadionul și dacă se termină și circul care se întâmplă acum din cauza insolvenței care trebuie sa se termine.

Problemele dintre administratorul special și administratorul judiciar trebuie să se stingă, să vorbească unul singur, să se rezolve problemele creanțelor.

Trebuie să existe o decizie definitivă. Galeria a susținut, a făcut lucruri extraordinare. Și-a dat seama că e greu să conduci un club, să îl susții din toate punctele de vedere. Când se rezolvă cu stadionul și insolvența, galeria trebuie să facă un pas în spate, altfel nu va veni nimeni. Echipa trăiește și va trăi.

Am spus că Dinamo este un pacient conectat la aparate. Când îl deconectezi de la aparate, intră în comă. Sunt optimist că se va face un nou stadion. Când am plecat, am lăsat un singur Dinamo, acum sunt trei. Din trei Dinamo, găsim noi una.

Nu numai domnul Negoiță ar veni, sunt mulți dinamoviști cu bani, dar fără un plan de reorganizare și un pas în spate al DDB-ului nu se poate”, a declarat Cristi Borcea, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și