Închide meniul

Cristi Borcea, aroganţă de sute de mii de euro! Milionarul român, totul pentru „marea dragoste”: „Lux!”

Viviana Moraru Publicat: 15 decembrie 2023, 18:10

Reclamă
Cristi Borcea, aroganţă de sute de mii de euro! Milionarul român, totul pentru „marea dragoste: „Lux!

Cristi Borcea, aroganţă de sute de mii de euro

Cristi Borcea, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Cristi Borcea a făcut o aroganţă de sute de mii de euro! Pe vremea când era patronul lui Dinamo, milionarul român plătea oricât pentru confortul jucătorilor alb-roşii. Acesta a dezvăluit că le-a închiriat fotbaliştilor un avion privat de lux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a fost în conducerea lui Dinamo în perioada 1995-2012. Cel care a divorţat de două ori, în prezent fiind căsătorit cu Valentina Pelinel, a dezvăluit, de-a lungul timpului, că „marea dragoste” a fost, de fapt, Dinamo.

Cristi Borcea, aroganţă de sute de mii de euro

Cristi Borcea a dezvăluit că în perioada în care Dinamo se lupta pentru titlu în fiecare an, şi evolua şi în competiţiile europene, a închiriat un avion de lux, plătind nu mai puţin de 100.000 de euro pentru fiecare deplasare a „câinilor”.

De asemenea, milionarul român a mai precizat că avionul i-a plimbat chiar şi pe jucătorii lui Chicago Bulls, club la care a activat marele Michael Jordan. Avionul, un Boeing 737, a fost cumpărat ulterior de Ion Ţiriac.

„Erau mari fotbaliști ai «câinilor» în deplasări cu un avion privat, în care echipa se deplasa și în România, și în Europa, pentru meciurile din Cupa UEFA, apoi pentru preliminariile Champions League.

Reclamă

Vezi pentru cine nu mai ține minte că Dinamo a jucat în primăvara europeană în 2007, dubla cu Benfica, unde am cedat la limită! Mi-aduc aminte că îi duceam pe jucători cu un avion de lux, care fusese al lui Chicago Bulls, plăteam în jur de 100.000 de euro pe deplasare. (…) Eu am trăit vremurile în care toți se rugau să nu le dăm 4-5 goluri”, a declarat Cristi Borcea, conform gsp.ro.

Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon

Cristi Borcea recurs la o cerere în căsătorie prin telefon. Fostul patron al lui Dinamo nu a mai avut răbdare după ce s-a oficializat şi cel de-al doilea său divorţ. Dezvăluirile total neaşteptate despre milionarul român au fost făcute de Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel, care tocmai a împlinit 43 de ani, a vorbit despre momentul în care a fost cerută în căsătorie. A avut parte de o surpriză de proporţii.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt și că suntem făcuți unul pentru altul. M-a cerut tot la telefon și foarte direct, ăsta e stilul lui. A și recunoscut. A fost frumos, indiferent de cum s-ar fi întâmplat, tot frumos ar fi fost.

Noi am fost prieteni la început, vorbeam mult, și, astăzi, în familia noastră comunicăm și facem lucrurile împreună. De aceea, totul este atât de bine.

S-a întâmplat în timp să ne apropiem, deși noi am simțit ceva de la început. Știi cum e, sufletul pereche îl simți și, indiferent de obstacole, tot acolo ajungi. Sufletul pereche e pentru tine. Ne-am zis amândoi ‘te iubesc’ printr-un mesaj. Contează să fii asumat, la noi, nu a fost flirt, noi ne-am asumat, ne-am iubit, suntem o familie„, a declarat Valentina Pelinel, potrivit viva.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și