Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, chemat înapoi la prima dragoste! Ce a putut să răspundă milionarul cu 9 copii

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2022, 19:13

Cristi Borcea, în timpul unui eveniment

Singura femeie în care are încredere Cristi Borcea a dat un nou "tun" financiar

Cristi Borcea, în timpul unui eveniment / Mediafax Foto / Liviu Adascalitei via Hepta

  • Cristi Borcea a fost chemat înapoi la prima sa dragoste, Dinamo
  • Fostul patron al clubului din „Ștefan cel Mare” a oferit un răspuns radical

Cristi Borcea a fost chemat înapoi la prima sa dragoste, Dinamo. Fostul patron al clubului din „Ștefan cel Mare” a oferit un răspuns radical, spunând că nu se gândește să revină în lumea fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea a fost conducătorul lui Dinamo timp de 14 ani, între 1998 și 2012, perioadă în care clubul a câștigat 4 titluri de campioană, 6 Cupe și două Supercupe ale României.

Cristi Borcea, chemat înapoi la prima dragoste, Dinamo! Răspunsul radical: „Nu-mi mai arde!”

Chiar dacă a trăit momente de vis alături de marea sa iubire, Dinamo București, milionarul român nu ia în calcul o revenire la cârma echipei. Formația din „Ștefan cel Mare” se află în cel mai „negru” punct din istorie, iar Borcea nu vrea să riște.

Reclamă

„Câinii” au retrogradat în premieră în Liga a 2-a, jucătorii pleacă pe bandă rulantă de la echipă, datoriile sunt uriașe, iar falimentul bate la ușă.

Costel Orac, fostul mare atacant dinamovist, a dezvăluit conversația purtată cu Cristi Borcea. Fostul acționar majoritar din „Ștefan cel Mare” a recunoscut că „nu îmi mai arde” de investiții în fotbal:

Reclamă

„Sunt datorii foarte mari. Cristi mi-a zis: «Efectiv nu pot să mă bag, mai ales la ce-am pățit cu fotbalul. Nu-mi mai arde. Nu vreau să risc! Chiar e foarte greu. Jucători nu sunt, bani nu sunt, bază nu este.

Fiind tranziție acum, fără jucători și antrenori, trebuie să existe o perioadă de organizare și să încerci să așezi lucrurile»”, a spus Costel Orac, pentru gsp.ro.

Cristi Borcea a fost condamnat la închisoare după perioada petrecută la Dinamo

Cristi Borcea are atât amintiri plăcute, cât și amintiri teribile din perioada în care era implicat în fotbal. În 2014, milionarul a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Borcea a fost găsit vinovat pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. Soțul Valentinei Pelinel a fost eliberat condiționat în 2018, după ce a stat 4 ani după gratii.

Câteva luni mai târziu, în februarie 2019, fostul conducător al lui Dinamo a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, în „Dosarul Retrocedărilor”.

Borcea a fost acuzat că a prejudiciat statul român și municipiul Constanța cu o sumă de aproximativ 28 de milioane de euro. Cristi Borcea a stat 9 luni după gratii, fiind eliberat în noiembrie 2019.

Valentina Pelinel a atras toate privirile în absența lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a participat la un eveniment de lux fără Cristi Borcea și a atras toate privirile. Soția afaceristului român a fost la înălțime, ca în vremurile când defila ca fotomodel (vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Valentina Pelinel a făcut furori la deschiderea noii locații de make-up a Elenei Ciftci. Alături de soția lui Cristi Borcea au participat și Bella Santiago, Irina Gologan, Lena Enache și Ilinca Obădescu.

Pelinel a purtat o salopetă din in. Vedeta a ales culoarea roz. Ținuta i-a pus în evidență silueta impecabilă.

„Îmi place culoarea roz, este veselă și îți dă o stare de spirit bună. Nu ai cum să porți roz și să fii trist! Dresscode-ul ales de Elena Ciftci care este prietena mea și cea care m-a machiat la toate evenimentele importante din viața mea, a fost ales foarte bine. Salopeta aceasta mi-am cumpărat-o dintr-o vacanță din străinătate. Este din in, e foarte ușoară și buna pentru zilele toridele vară”, a spus Valentina Pelinel, potrivit click.ro.

Reclamă

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”