Închide meniul

Steliano Filip, pus la zid de Dănuț Lupu după sezonul horror al lui Dinamo: „Nici nu a vrut, nici nu a putut!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 iunie 2022, 17:07

Steliano Filip, pus la zid de Dănuț Lupu după sezonul horror al lui Dinamo: „Nici nu a vrut, nici nu a putut!

Mirko Ivanovski, reacţie categorică după ce Steliano Filip este vizat într-un scandal de pariuri

Steliano Filip, în timpul unui meci disputat de Dinamo / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Steliano Filip a fost pus la zid de Dănuț Lupu după sezonul horror al lui Dinamo, la finalul căruia echipa din „Ștefan cel Mare” a retrogradat pentru prima oară în istorie. Fostul mijlocaș al „câinilor” a recunoscut că, dacă ar fi fost conducătorul clubului, nu l-ar fi adus pe Filip.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steliano Filip a plecat de la Dinamo în această săptămână. Fundașul de 28 de ani revenise în „Ștefan cel Mare” în iarnă, însă prestațiile sale au fost mult sub așteptări și au generat un val uriaș de critici.

Steliano Filip, criticat aspru de Dănuț Lupu după retogradarea istorică a lui Dinamo

Filip a fost certat de multe voci din lumea fotbalului, după retrogradarea istorică a lui Dinamo. După Giani Kiriță și Mircea Rednic, a venit rândul lui Dănuț Lupu să-l „urecheze” pe jucătorul rămas fără echipă.

„Filip e un jucător bun, dar care face foarte multe prostii. Eu nu l-aș fi luat la Dinamo. Mulți au venit să ajute Dinamo, dar au venit, de fapt, să se ajute pe ei. Filip nici nu a vrut, nici nu a putut. Torje măcar a vrut, deși nu a putut.

Te uiți puțin la ce declară, la cum se antrenează, la ce atmosferă aduce în vestiar. Când spui Dinamo, spui probleme deocamdată, dar trebuie să fie realiști”, a spus Dănuț Lupu, pentru Pro Arena.

Reclamă

Filip, adio Dinamo! Fundașul a fost făcut praf de Mircea Rednic

De aceeași părere este și Mircea Rednic, care a fost chemat înapoi pe banca lui Dinamo de o parte a membrilor DDB:

„Când spui că Filip e spiritul lui Dinamo, se învârt oamenii în mormânt. Acolo era un buboi. Eu l-am spart, iar domnul doctor l-a cusut la loc. Nu trebuia să am încredere nici în Badea, nici în cei din DDB”, a declarat recent Mircea Rednic.

Steliano Filip a plecat în urmă cu câteva zile de la clubul din „Ștefan cel Mare”, iar vestea a fost confirmată de Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al „câinilor”:

Reclamă 4 / 0/3

Cu Steliano Filip am ajuns la o înțelegere, vom desface astăzi contractul. Consider că pretențiile noastre nu sunt exagerate, iar echipa la care va ajunge va fi de acord cu condițiile noastre”, a anunţat Zăvăleanu, în cadrul unei conferinţe de presă, în cursul acestei săptămâni.

Ce a spus Steliano Filip după ce Dinamo a ajuns la marginea falimentului

Steliano Filip susține că îndepărtarea lui Flavius Stoican de la echipă a reprezentat un moment crucial, antrenorul fiind singurul care reușise să unească un vestiar ”împărțit în șapte”.

„S-a spus că eu schimb antrenorii, că eu fac, că eu dreg. Prefer să nu vorbesc despre Uhrin. Îl respect și atât. Dacă vreți punctul meu de vedere, cu tot respectul pentru Uhrin, greșeala s-a făcut când a fost schimbat Stoican.

Și vă spun și de ce. Pentru că atunci vestiarul era împărțit nu în două, ci în șapte. Nici oamenii de la Săftica nu se mai înțelegeau între ei. Iar când a fost Flavius, ne-a unit pe toți, a fost atmosfera foarte bună.

Nu s-a ținut cont că Flavius nu a avut lotul complet la dispoziție, ba erau suspendați, ba accidentați, ba cu Coronavirus. Când am fost bine, atunci s-a dorit schimbarea lui. Și aici nu mă refer la domnul Zăvăleanu, pentru că el e singurul pe care l-am simțit aproape de echipă și care și-a dorit cu adevărat.

Nu vreau să vorbesc, pentru că și eu știu, în mare, cine și de ce. Din DDB, da. Au fost și orgolii. Știți foarte bine ce s-a întâmplat anii trecuți, disputa aia și de ce a fost îndepărtat Stoican. Nu era cazul. Dar ăsta a fost un motiv din cauza căruia era iarăși vestiarul rupt. A fost greu, pentru că au fost acele schimbări de antrenori.

De jucători nici nu mai vorbesc. Sincer, cu cei care am început campionatul, copiii ăia nici nu știu dacă mai joacă fotbal acum. Domnul Zăvăleanu a cam fost singurul lângă echipă. Așa-zișii dinamoviști, în loc să fie lângă echipă și să fim mai uniți, au avut orgolii, au fost înțepături”, a spus Filip, citat de digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Steliano Filip, pus la zid de Dănuț Lupu după sezonul horror al lui Dinamo
  • Ce a spus fostul mijlocaș din „Ștefan cel Mare”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și