Foto

Cristi Borcea, dezvăluiri despre fosta soţie! Ce s-a întâmplat, cu adevărat, în mariajul lor. Exces de furie al milionarului

De Gabriel Zamfirescu
Publicat: 14.09.2021, 12:00

Fostul şef de la Dinamo, Cristi Borcea, rupe tăcerea. Milionarul care a învârtit soţiile pe degete s-a decis să spună adevărul. Borcea a recunoscut problemele pe care le-a avut cu fosta soţie, Alina Vidican. Aceasta a avut mai multe de suferit în mariajul care s-a terminat.

Cristi Borcea, apariţie în premieră alături de Carolyn

MMA / MMA2 via Hepta

Fostul şef al lui Dinamo, Cristi Borcea, rupe tăcerea. Milionarul care a condus Dinamo este cunoscut şi pentru faptul că a învârtit femeile pe degete. A avut priză la femei şi este deja la a treia căsătorie. Acum, spune el, şi-a găsit, cu adevărat, aleasa. Este vorba despre Valentina Pelinel.

Cristi Borcea, dezvăluiri despre Alina Vidican

Cristi Borcea a recunoscut problemele din căsnicia cu Alina Vidican. Mai mult, acesta a dezvăluit şi excesele de furie pe care le-a avut în relaţia cu Alina Vidican. „Da, am făcut-o. A fost cu Alina, dar nu atunci când a spus presa, în alt context. Nu s-a întâmplat în penitenciar, cum s-a scris”, a explicat Cristi Borcea, cu referire la faptul că şi-a lovit fosta soţie.

În ciuda acestor episoade, divorțul cu Alina Vidican a fost unul cu scandal. Fosta doamnă Borcea a suferit tare după ce a fost părăsită de Cristi Borcea. A durat mult timp până când aceasta și-a refăcut viața.

Cristi Borcea, probleme în fostele căsnicii

Mai mult, Cristi Borcea a recunoscut şi problemele din fostele căsnicii. „Nu am vrut să le părăsesc, dar toate drumurile au dus la Valentina. Toate căsniciile s-au terminat din cauza mea, nu am ce să reproșez altcuiva.

Dar niciodată nu am pornit cu această idee, chiar am crezut că o să fiu căsătorit pe viață. Eu chiar speram asta, nu mă gândeam că merg în cluburi să înșel, sau ceva. Nu mă gândeam că voi ajunge la divorț. Au fost și tentații, sunt mari, este normal. Ai bani, putere, 1,90. Dar eu am vrut să rămân și cu Mihaela și cu Alina, dar se pare că taote drumurile au dus la Valentina”, a recunoscut Cristi Borcea, conform kanald.ro.

AS. RO LIVE

Edi Iordănescu, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Dario Bonetti, somat să plece de la Dinamo
Fotbal intern • 13:56
Dario Bonetti, lovit din plin de Covid-19. „A făcut febră 39.4!”. Detalii de ultimă oră oferite de avocatul antrenorului lui Dinamo
Cristi Boureanu, o nouă despărţire
Diverse • 11:45
FOTO
Starul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea are motive să spere. Cum s-ar putea împăca cu fosta logodnică, mai tânără cu 24 de ani, care tocmai l-a părăsit
Cum a fost ales noul decar al lui Dinamo
Fotbal intern • 10:23
Gabi Torje nu îi duce dorul lui Dario Bonetti după a 6-a înfrângere consecutivă a lui Dinamo. „Şi Messi a plecat de la Barcelona”. Ce i-a transmis antrenorului italian
Antena 1
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușă. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Top citite
„Nicio ţară nu poate dispune arestarea mea”. Dragoş Săvulescu îi cere despăgubiri României. „Soţia mea nu poate dormi şi mânca!”
1
Foto „Nicio ţară nu poate dispune arestarea mea”. Dragoş Săvulescu îi cere despăgubiri României. „Soţia mea nu poate dormi şi mânca!”
Ultimele știri
13:28 Nu dați banii pe prostii, luați o crosă la copii! 13:10 NEWS ALERTŞeicul care a anunţat, în premieră, transferul lui Lionel Messi la PSG, l-a avertizat pe Mauricio Pochettino. „Ar trebui să ştii asta!” 12:41 Valeriu Iftime a anunţat de ce exclude varianta transferului lui Hervin Ongenda la FCSB. „Dacă-l dăm, mă duc şi eu! Mă las de fotbal fără el” 12:11 Emma Răducanu dă o lovitură financiară de proporţii! Cele mai importante companii sunt dispuse să-i plătească o avere. Anunţul englezilor 11:06 Lovitură pentru Simona Halep. Pe ce loc a ajuns în clasamentul WTA. Sorana Cîrstea are motive de bucurie! 10:23 Gabi Torje nu îi duce dorul lui Dario Bonetti după a 6-a înfrângere consecutivă a lui Dinamo. „Şi Messi a plecat de la Barcelona”. Ce i-a transmis antrenorului italian 10:00 Istvan Kovacs, cu cărțile pe față! Ce spune despre momentul „dispari” și eliminarea lui Filip, în FCSB – Dinamo! Marea dorință a centralului 9:05 Ianis Hagi, aşteptat cu nerăbdare în Scoţia! Fanii sunt convinşi că Rangers este dependentă de el. „Îi simţim lipsa!” 8:39 Cosmin Olăroiu, aproape de un nou tun financiar! Echipa din Zona Golfului care i-a pus o super ofertă pe masă 8:30 Spirite încinse la PSG! Mauricio Pochettino, prima reacţie după ce a fost lăsat cu mâna întinsă de Lionel Messi. Cum a explicat schimbarea argentinianului
Close