Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, dezvăluiri despre fosta soţie! Ce s-a întâmplat, cu adevărat, în mariajul lor. Exces de furie al milionarului

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 septembrie 2021, 12:00

Cristi Borcea, dezvăluiri despre fosta soţie! Ce s-a întâmplat, cu adevărat, în mariajul lor. Exces de furie al milionarului

Cristi Borcea, aproape de o mare lovitură

MMA / MMA2 via Hepta

Fostul şef al lui Dinamo, Cristi Borcea, rupe tăcerea. Milionarul care a condus Dinamo este cunoscut şi pentru faptul că a învârtit femeile pe degete. A avut priză la femei şi este deja la a treia căsătorie. Acum, spune el, şi-a găsit, cu adevărat, aleasa. Este vorba despre Valentina Pelinel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea, dezvăluiri despre Alina Vidican

Cristi Borcea a recunoscut problemele din căsnicia cu Alina Vidican. Mai mult, acesta a dezvăluit şi excesele de furie pe care le-a avut în relaţia cu Alina Vidican. „Da, am făcut-o. A fost cu Alina, dar nu atunci când a spus presa, în alt context. Nu s-a întâmplat în penitenciar, cum s-a scris”, a explicat Cristi Borcea, cu referire la faptul că şi-a lovit fosta soţie.

În ciuda acestor episoade, divorțul cu Alina Vidican a fost unul cu scandal. Fosta doamnă Borcea a suferit tare după ce a fost părăsită de Cristi Borcea. A durat mult timp până când aceasta și-a refăcut viața.

Cristi Borcea, probleme în fostele căsnicii

Mai mult, Cristi Borcea a recunoscut şi problemele din fostele căsnicii. „Nu am vrut să le părăsesc, dar toate drumurile au dus la Valentina. Toate căsniciile s-au terminat din cauza mea, nu am ce să reproșez altcuiva.

Dar niciodată nu am pornit cu această idee, chiar am crezut că o să fiu căsătorit pe viață. Eu chiar speram asta, nu mă gândeam că merg în cluburi să înșel, sau ceva. Nu mă gândeam că voi ajunge la divorț. Au fost și tentații, sunt mari, este normal. Ai bani, putere, 1,90. Dar eu am vrut să rămân și cu Mihaela și cu Alina, dar se pare că taote drumurile au dus la Valentina”, a recunoscut Cristi Borcea, conform kanald.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și