Închide meniul
Foto

Cristi Borcea îl susține pe milionarul celebru care și-a înșelat iubita: „Întotdeauna sunt de partea bărbaților”

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2023, 9:54

Transformarea radicală a lui Cristi Borcea

Cristi Borcea, transformare radicală

Cristi Borcea, în cadrul unui eveniment /

Cristi Borcea (53 de ani) îl susține pe milionarul celebru care și-a înșelat iubita. Este vorba despre Gerard Pique (35 de ani), fostul jucător de la FC Barcelona care s-a despărțit de Shakira (45 de ani) anul trecut. În urma separării, a fost generat un scandal uriaș între cei doi, iar Borcea și-a exprimat opinia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea se află la cea de-a 3-a căsnicie, alături de Valentina Pelinel. Milionarul român are 9 copii cu 4 femei diferite, iar în prezent trăiește o poveste de dragoste alături de superba blondină (VEZI GALERIA FOTO).

Cristi Borcea îl susține pe milionarul celebru care și-a înșelat iubita

Cristi Borcea a trecut prin două divorțuri până acum. Din acest motiv, fostul patron de la Dinamo a fost întrebat despre despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique, care a șocat întreaga lume.

Reclamă

Fostul fotbalist și celebra artistă au încheiat „socotelile” în 2022, după o relație de 12 ani. Cei doi au împreună doi copii: Milan și Sasha. Gerard Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu Clara Chia Marti, o tânără de 23 de ani cu care ulterior s-a afișat în spațiul public. Recent, Shakira a lansat o piesă în care i-a desființat pe Pique și noua sa iubită.

Cristi Borcea a fost întrebat despre scandalul dintre Pique și Shakira, iar răspunsul omului de afaceri n-a întârziat să apară. Milionarul român a declarat, fără să stea pe gânduri, că îl susține pe fostul jucător spaniol.

Reclamă

„Întotdeauna de partea bărbaților!”, a declarat Cristi Borcea, pentru digisport.ro.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul conducător al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea a fost „fermecat” ani de zile de Shakira

Shakira putea să îi cânte lui Cristi Borcea la nunta din 2011 cu Alina Vidican, cea de-a doua soţie. Chiar naşul de atunci, Gigi Becali, a vrut să îi ofere 500.000 de euro artistei pentru a veni să cânte la nunta lui Borcea.

Până la urmă, planul patronului FCSB nu s-a mai concretizat, iar Borcea a venit, la acel moment, cu explicaţii.

“Îmi place Shakira, nu degeaba îi imitam dansul la victoriile dinamoviştilor. Dar eu vreau nuntă, nu spectacol. Nu vă daţi seama ce-ar fi fost în Bucureşti dacă o aduceam pe Shakira? De la aeroport începea show-ul. Îi mulţumesc naşului Gigi pentru intenţie, dar şi fără Shakira va ieşi o nuntă ca-n basme. Vă asigur eu”, spunea Cristi Borcea, la acel moment, conform Libertatea.

Gigi Becali a dat înapoi când a auzit câți bani cere Shakira pentru a cânta la nunta lui Borcea.

„Am contactat-o pe Shakira si cere 500.000 de euro, daca voia o sută, două de mii de euro, dădeam, dar 500.000 nu dau pe criza asta financiară, pentru că ar putea zice lumea ca tocmai acum m-am găsit să fac aşa ceva”, spunea, în 2011, Gigi Becali.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 21:00 LIVE TEXTPetrolul Ploieşti – FCU Craiova 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Jari. Duel încins pe Ilie Oană! 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei
Diverse • 17 mart., 12:36
FOTO
Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei. Cât de frumoasă este Melissa Borcea
Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea
Diverse • 8 mart., 12:45
FOTO
Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea! Ce relaţie are cu milionarul român: „Nu a fost uşor!”
Ce a spus acum Mihaela Borcea despre Pelinel
Diverse • 6 mart., 12:56
FOTO
Ce a spus acum Mihaela Borcea despre Pelinel, după ce s-a scris că actuala soţie a lui Borcea a scos-o din afacerile familiei!
Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu
Diverse • 2 mart., 11:03
FOTO
„Era mare cuceritor!” Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu. Cum arăta şi ce îi plăcea să le facă admiratoarelor
Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru soţul ei Cristi Borcea. Sacrificii uriaşe făcute de fostul model
Diverse • 1 mart., 12:53
FOTO
Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru Cristi Borcea! Ce i-a interzis milionarul să facă, pe durata relaţiei