Închide meniul
Foto

Cristi Borcea îl susține pe milionarul celebru care și-a înșelat iubita: „Întotdeauna sunt de partea bărbaților”

De Antena Sport
Publicat: 27 ianuarie 2023, 9:54

Cristi Borcea (53 de ani) îl susține pe milionarul celebru care și-a înșelat iubita. Este vorba despre Gerard Pique (35 de ani), fostul jucător de la FC Barcelona care s-a despărțit de Shakira (45 de ani) anul trecut. În urma separării, a fost generat un scandal uriaș între cei doi, iar Borcea și-a exprimat opinia.

Reclamă
Cristi Borcea, în cadrul unui eveniment

Cristi Borcea, transformare radicală

Cristi Borcea, în cadrul unui eveniment /

Cristi Borcea se află la cea de-a 3-a căsnicie, alături de Valentina Pelinel. Milionarul român are 9 copii cu 4 femei diferite, iar în prezent trăiește o poveste de dragoste alături de superba blondină (VEZI GALERIA FOTO).

Reclamă

Cristi Borcea îl susține pe milionarul celebru care și-a înșelat iubita

Cristi Borcea a trecut prin două divorțuri până acum. Din acest motiv, fostul patron de la Dinamo a fost întrebat despre despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique, care a șocat întreaga lume.

Reclamă

Fostul fotbalist și celebra artistă au încheiat „socotelile” în 2022, după o relație de 12 ani. Cei doi au împreună doi copii: Milan și Sasha. Gerard Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu Clara Chia Marti, o tânără de 23 de ani cu care ulterior s-a afișat în spațiul public. Recent, Shakira a lansat o piesă în care i-a desființat pe Pique și noua sa iubită.

Cristi Borcea a fost întrebat despre scandalul dintre Pique și Shakira, iar răspunsul omului de afaceri n-a întârziat să apară. Milionarul român a declarat, fără să stea pe gânduri, că îl susține pe fostul jucător spaniol.

„Întotdeauna de partea bărbaților!”, a declarat Cristi Borcea, pentru digisport.ro.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul conducător al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Cristi Borcea a fost „fermecat” ani de zile de Shakira

Shakira putea să îi cânte lui Cristi Borcea la nunta din 2011 cu Alina Vidican, cea de-a doua soţie. Chiar naşul de atunci, Gigi Becali, a vrut să îi ofere 500.000 de euro artistei pentru a veni să cânte la nunta lui Borcea.

Până la urmă, planul patronului FCSB nu s-a mai concretizat, iar Borcea a venit, la acel moment, cu explicaţii.

“Îmi place Shakira, nu degeaba îi imitam dansul la victoriile dinamoviştilor. Dar eu vreau nuntă, nu spectacol. Nu vă daţi seama ce-ar fi fost în Bucureşti dacă o aduceam pe Shakira? De la aeroport începea show-ul. Îi mulţumesc naşului Gigi pentru intenţie, dar şi fără Shakira va ieşi o nuntă ca-n basme. Vă asigur eu”, spunea Cristi Borcea, la acel moment, conform Libertatea.

Gigi Becali a dat înapoi când a auzit câți bani cere Shakira pentru a cânta la nunta lui Borcea.

„Am contactat-o pe Shakira si cere 500.000 de euro, daca voia o sută, două de mii de euro, dădeam, dar 500.000 nu dau pe criza asta financiară, pentru că ar putea zice lumea ca tocmai acum m-am găsit să fac aşa ceva”, spunea, în 2011, Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea