Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel a dezvăluit cum îi suceşte minţile lui Cristi Borcea: „De 15 ani fac asta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2023, 15:06

Valentina Pelinel a dezvăluit cum îi suceşte minţile lui Cristi Borcea: „De 15 ani fac asta!”

Valentina Pelinel a recunoscut cum îi suceşte minţile lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel are 42 de ani / Click

Valentina Pelinel şi-a dezvăluit secretul şi anunţat cum îi suceşte minţile lui Cristi Borcea. Soţia fostului patron al lui Dinamo a recunoscut prin ce procedee reuşeşte să se menţină în formă, la 42 de ani. Fostul fotomodel a anunţat că, pentru moment, nu se gândeşte să apeleze la medicul estetician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pelinel este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi a atras toată atenţia asupra ei la un eveniment monden. Femeia care este căsătorită din 2018 cu fostul patron al lui Dinamo a oferit detalii despre cum îşi „ascunde” vârsta.

Valentina Pelinel a recunoscut cum îi suceşte minţile lui Cristi Borcea

Soţia lui Borcea a şi făcut glume pe acest subiect cu cunoscutul creator de modă, Cătălin Botezatu. Pelinel face mai multe tratamente, dar secretul formei ei este acela că face sport de 15 ani. Aşa îi „suceşte minţile” soţului ei.

Îmi place să mă îngrijesc, să folosesc măști, fiole în deosebi. (Reporter: Botox, acid hialuronic, genul ăsta de intervenții estetice?) Mai așteptăm, stai puțin (n.r. râde). Apropo, că îmi zicea Cătălin Botezatu mai devreme că nu a făcut niciun fel de operație, dar i-am zis că nu e cazul, încă. Deocamdată ne întreținem cu alte tratamente.

Sport (n.r. ce face ca să arate bine). Știți foarte bine că eu, dintotdeauna, fac sport, cu profesoara mea Luminița Niculescu, de mai bine de 15 ani. Și tot timpul apelez la ea„, a declarat Valentina Pelinel pentru click.ro.

Reclamă

În ultimele două decenii a avut loc o transformare radicală a soţiei lui Cristi Borcea. Au apărut informaţii că Valentina şi-ar fi făcut cinci operaţii estetice.

Pelinel a plătit sume importante de bani pentru a-şi schimba înfăţişarea. Click anunţa că soţia fostului patron de la Dinamo şi-a pus silicoane în SUA şi a achitat atunci 6.000 de euro. Alte 2.000 de euro s-au dus pentru procedura de mărire a buzelor.

Ar fi mai plătit alţi 7.000 de euro pentru faţete dentare. Nu s-a oprit şi şi-a dorit şi pomeţi modificiaţi şi lifting la sprângene. Astfel, vedeta a devenit de nerecunoscut dacă facem comparaţie cum arăta la începutul carierei. Pelinel a urcat prima dată pe scenă la „Top Model România 1996”. Un an mai târziu participa la un concurs de frumuseţe.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea, fan al operaţiilor estetice

Fostul patron al lui Dinamo a apelat, de-a lungul timpului, la mai multe operaţii estetice. Chiar dacă mâine va împlini 53 de ani, fanii îi transmit că arată de două ori mai tânăr.

Omul de afaceri a fost în concediu la malul mării, alături de soţia lui. Valentina Pelinel a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram, iar reacţiile urmăritorilor ei au fost savuroase.

Vai, ce tinerel este domnul Borcea! Zici că are 27 de ani, nu 57„, a fost un comentariu primit de cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea. „Arată bine, Cristi„, „Doi frumoşi„, „Superbi, nota 10„, au fost alte reacţii la imaginile făcute publice de Valentina Pelinel.

Fostul finanţator din Ştefan cel Mare nu s-a ferit să recunoască, în ultimii ani, că a apelat la operaţii estetice. A recunoscut că a apelat chiar şi la botox.

Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a declarat Cristi Borcea, anul trecut, într-o emisiune TV.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și