Închide meniul
Foto

Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2024, 8:47

Reclamă
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare

Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea

Mihaela Borcea și Cristi Borcea | Hepta

Mihaela Borcea a dezvăluit cum a marcat-o divorțul dureros de Cristi Borcea. Aceasta a oferit declarații despre dezamăgirile suferite de-a lungul vieții sale, la 13 ani de la separarea de milionarul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea a fost prima soție a lui Cristi Borcea, de care a divorțat în 2011. Cei doi au împreună trei copii: pe Patrick și pe gemenii Angelo și Melissa.

Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea

Chiar dacă și-a refăcut viața și vrea să ajungă în fața altarului cu partenerul ei, Mihaela Borcea recunoaște că a învățat o lecție, după dezamăgirile uriașe trăite în trecut. Aceasta a declarat că a devenit mai puternică în urma obstacolelor traversate, privindu-le ca pe oportunități ulterior.

De asemenea, faptul că a devenit mamă a reprezentat cel mai important lucru pentru Mihaela Borcea. Aceasta a subliniat că familia și relația cu iubitul ei sunt o mare bucurie pentru ea (vezi galeria foto de la finalul articolului cu iubitul Mihaelei Borcea).

Familia și relațiile cu cei dragi constituie surse constante de bucurie și împlinire. Faptul că am avut oportunitatea să fiu mamă și să contribui la creșterea și educarea copiilor mei reprezintă una dintre cele mai mari satisfacții ale mele. În ceea ce privește dezamăgirile, pot spune că am învățat lecții importante din momentele dificile și am devenit mai puternică în urma acestor încercări.

Reclamă
Reclamă 4

Poate că unele proiecte nu au avut rezultatele dorite, dar am privit fiecare obstacol ca pe o oportunitate de creștere și învățare. De asemenea, dezamăgirile interpersonale m-au învățat să discern mult mai bine relațiile și să investesc în conexiuni autentice și de încredere. În ansamblu, fiecare experiență, fie ea pozitivă sau negativă, a contribuit la formarea mea ca individ și la evoluția parcursului meu de viață”, a declarat Mihaela Borcea, conform viva.ro.

Motivul real pentru care Mihaela Borcea a făcut o schimbare radicală! Problemele uriaşe cu care se confruntă

Mihaela Borcea a dezvăluit motivul real pentru care a făcut o schimbare radicală în viaţa ei. Fosta soţie a lui Cristi Borcea a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă, probleme care au determinat-o să se schimbe complet în acest an.

În ianuarie, analizele nu mi-au ieșit prea bine. Stresul a atins cote maxime până atunci.

Reclamă

Mă bucur de casa mea, în care nu prea am fost prezentă până acum. Acum mă ocup de mine. Am slăbit deja vreo zece kilograme. În primul rând, e vorba de liniștea pe care o ai, fără stres. Fac și sport, nu mai mănânc după o anumită oră. Anul acesta e o noua Mihaela Borcea, care a învățat să trăiască cu adevărat. La sală am început să merg constant din februarie. Când vrei să te ocupi de tine, nu mai poți face afaceri. Mai am și acum, dar mult mai ușor.

Mi-am făcut și grădina, acasă. Mă ocup de procuratul răsadurilor. Mâncăm aproape bio. Mai cumpăr și de la piață. Culegem cireșe în fiecare zi. Cea mai mare satisfacție e când îți iei de la tine din pom. Parcă și florile sunt mai vesele că am revenit în mijlocul lor. Până acum, plecam la mare, veneam acasă doar să-mi schimb bagajele”, a declarat Mihaela Borcea, conform cancan.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și