Închide meniul
Foto

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au dat drumul la petrecere: „Să tragem o beție!” Ce au făcut în miez de noapte

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2022, 12:42

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au dat drumul la petrecere: „Să tragem o beție!” Ce au făcut în miez de noapte

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Valentina Pelinel este cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea / Instagram

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au dat drumul la petrecere. Cei doi soți îndrăgostiți au avut parte de o noapte albă. Imaginile au fost împărtășite chiar de soția milionarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea și Pelinel au petrecut până dimineață la un concert al unuia dintre artiștii lor preferați. S-au distrat pe cinste vineri seară la cântarea lui Mihai Mărgineanu într-un local din Capitală.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au dat drumul la petrecere

Milionarul și soția lui s-au fotografiat în fața localului unde s-a ținut concertul. Pelinel a postat ulterior un videoclip din timpul demonstrației lui Mihai Mărgineanu.

Versurile piesei spun totul despre noaptea celor doi soți: „Să tragem o beție!”

Instagram Valentina Pelinel

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Reclamă

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu. În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, lux şi opulenţă în Dubai!

Cristi Borcea şi cea de-a treia soţie a lui, Valentina Pelinel, au făcut o achiziţie de lux. Cei doi nu s-au uitat la bani şi au plătit o jumătate de milion de euro pentru casa la care visau. Fostul patron al lui Dinamo are o avere estimată în jurul sumei de 80 de milioane de euro.

Omul de afaceri a achitat 500.000 de euro pentru o casă în Dubai, anunţă click.ro. S-a sfătuit cu Valentina Pelinel şi s-a orientat spre o locuinţă spaţioasă. Borcea îşi poate petrece vacanţele acolo împreună cu cei 9 copii ai săi.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa citată a precizat că „Leonidas” a optat pentru o casă gata mobilată, cu o vedere superbă. Actele le-ar fi semnat în această vară, după o jumătate de an de la demararea procedurilor.

Pelinel şi Borcea şi-au petrecut mai multe concedii în Emirate, în „raiul miliardarilor”. Pentru moment, nu iau în calcul să se mute definitiv din ţară. Cei doi sunt pentru moment în Dubai, la casa pe care şi-au cumpărat-o cu o jumătate de milion de euro.

Ce se va întâmpla în cazul unui divorţ între Borcea şi Pelinel

Cristi Borcea a dezvăluit ce îi va face la divorţ Valentinei Pelinel. Omul de afaceri a spus, în trecut, că femeile din viaţa lui nu au avut şi nu vor avea nimic pe numele lor.

Niciuna dintre fostele soţii ale lui Borcea nu au rămas cu bunuri pe numele lor. „Leonidas” nu le-a neglijat total şi le-a lăsat să se folosească de bunurile sale. La fel se va întâmpla şi în cazul unui divorţ de Valentina Pelinel.

Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa.

Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine„, spunea Cristi Borcea într-o emisiune TV, acum câteva luni.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și