Închide meniul

Cu ce se ocupă, de fapt, Leonard Doroftei după ce a fost numit cerșetor. Fiul său cel mare a spus tot! „A plecat din România cu un gust amar”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2021, 11:58

Cu ce se ocupă, de fapt, Leonard Doroftei după ce a fost numit cerșetor. Fiul său cel mare a spus tot! „A plecat din România cu un gust amar

Leonard Doroftei

Mediafax Foto / OCTAV GANEA via Hepta

Fiul cel mare al lui „Moșului” are un succes uriaș în afaceri. Adrian Doroftei a devenit un antrenprenor de succes, cu investiții la Bursă și în imobiliare. Tânărul a făcut și anunțul pe care îl așteptau fanii tatălui său. Leonard Doroftei își urmează pasiune, boxul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce face Leonard Doroftei în Canada

Fostul campion mondial WBA la categoria semi-ușoară și-a deschis o sală de box. Chiar dacă este „măcinat” de dorul de casă, Doroftei uită de probleme atunci când este în apropierea ringului.

Am fost mereu genul de persoană care ia inițiativa. În momentul în care am văzut că părinții mei sunt tratați cu lipsă de respect de autorități, am decis că poate este momentul să-și încerce norocul în altă parte. Părinții mei au plecat din România cu un gust amar, pentru că altfel nu ar fi plecat. Ei au venit primii cu sora mea, Vanesa. A venit și fratele meu Alex în urmă cu două săptămâni.

Am devenit cu tip extrem de simplu. Locuiesc cu ai mei, nu am nevoie să mă lăfăi și nu simt nevoia de a petrece și a ieși în club. Sora mea va ajunge doctor, pentru că asta și-a propus. Fatele meu vrea să devină inginer de rețea, iar mama are grijă de familie și este o sfântă.

Tata face ce știe cel mai bine, adică împărtășește dragostea lui față de box. Și-a deschis o mică sală alături de niște prieteni de familie. Tata indiferent unde ar fi, în afară de România, cred că va prospera pentru că e un tip descurcăreț. El și-a dorit întotdeauna să fie acasă„, a declarat Adrian Doroftei potrivit adevărul.ro.

Reclamă
Citește și:

Leonard Doroftei a suferit o umilință greu de imaginat: „Parcă eram considerat cerșetor”

Leonard Doroftei a scris istorie în România. A ajuns la profesioniști în anul 1997 și s-a retras din box în 2004, având un palmares impresionant. 24 de meciuri, 22 de victorii, o remiză și o înfrângere este bilanțui său. Nu se gândea vreodată că va ajunge să plece din țara pentru care a luptat în ring.

N-aș fi plecat niciodată. Dar acolo trebuie să fii un adevărat șacal ca să răzbești. M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor. Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fi văzut așa, e dureros.

Eu cred că dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc pe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt că acasă”, a precizat Leonard Doroftei.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și