Închide meniul
Foto

Cu cine a ieșit Simona Halep în oraș după divorțul de Toni Iuruc. Vedeta, surprinsă într-o locație superbă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2022, 18:56

Cu cine a ieșit Simona Halep în oraș după divorțul de Toni Iuruc. Vedeta, surprinsă într-o locație superbă

Simona Halep a ieșit în oraș după divorț

Simona Halep a ieșit în oraș la câteva zile după ce a semnat actele de divorț și a pus capăt relației cu Toni Iuruc. „Simo” a fost scoasă la cafea de una dintre cele mai bune prietene ale sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a decis să pună capăt mariajului cu Toni Iuruc după doar un an. Campioana din tenis a lăsat problemele personale în urmă și a ieșit la cafea ca să-și pună gândurile în ordine. A fost acompaniată de Georgiana Herda, o prietenă din copilărie.

Cu cine a ieșit Simona Halep în oraș după divorț

Simona Halep a postat pe Insta Story o fotografie cu cele două cești de cafea, alături de mesajul „O dimineață însorită”. „Simo” și prietena sa au ales o cafenea apreciată de majoritatea românilor.

Sursa: Instagram Simona Halep

Simona Halep, care va împlini 31 de ani pe 27 septembrie, a pus capăt căsniciei la numai un an după cununia civilă. Simona Halep şi Toni Iuruc au devenit oficial soţ şi soţie pe 15 septembrie 2021. Au sărbătorit în Constanţa, iar printre sutele de invitaţi au fost Gică Hagi, Gică Popescu şi Ilie Năstase.

Halep şi Iuruc se pregăteau de nuntă. Aceasta urma să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, pe 13 noiembrie, şi ar fi trebuit să aibă peste 300 de invitaţi. Toni Mihale, prietenul din compilărie al lui Iuruc, şi partenera acestuia urmau să le fie naşi. Toni Iuruc a divorţat pentru a treia oară.

Reclamă

Toni Iuruc este istorie pentru Simona Halep

S-a aflat şi care este primul lucru pe care l-a făcut „Simo” după ce s-a despărţit de Toni Iuruc. Sportiva a decis să şteargă pozele pe care le avea, pe contul ei de Instagram, cu cel care i-a fost soţ. 1.7 milioane de urmăritori are Halep.

Simona a renunţat la toate imaginile pe care le făcuse la cununia civilă de anul trecut. O singură fotografie, în care apare alături de Iuruc, i-a „scăpat”.

Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său„, a transmis jucătoarea de tenis pe reţelele sociale. Ea s-a ferit să ofere declaraţii, în faţa jurnaliştilor, după ce a semnat actele de divorţ.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Țiriac, despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Ion Țiriac a avut o primă reacție după ce Simona Halep și Toni Iuruc au înaintat actele de divorț. Miliardarul român a oferit un răspuns genial.

Ion Țiriac susține că nu a mai discutat personal cu Simona Halep de multă vreme și nu știe ce anume a dus la despărțirea de Toni Iuruc. Țiriac a răspuns dinainte să-i fie adresată întrebarea.

„Înainte să mă întrebați vă zic că nu știu. Nu mă întreba ceea ce nu știu. Nu stiu. Eu n-am vorbit cu Simona nici la telefon, nici personal, de 2-3 luni de zile. Un pic de respect ar trebui să aibă cine? Persoana publică. Persoana publică are datoria să împartă și să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele”, a spus Ion Țiriac.

Recomandări
  • Cu cine a ieșit Simona Halep în oraș după divorțul de Toni Iuruc
  • Vedeta, surprinsă într-o locație superbă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și