Închide meniul

Cum a ajuns prietenul lui Ion Ţiriac să îşi dea afară din casă soţia şi copilul: „Am dormit pe o bancă”. Dezvăluiri teribile

Publicat: 4 iulie 2023, 19:52

Reclamă
Cum a ajuns prietenul lui Ion Ţiriac să îşi dea afară din casă soţia şi copilul: „Am dormit pe o bancă. Dezvăluiri teribile

Cum a ajuns prietenul lui Ion Ţiriac să îşi dea afară din casă soţia şi copilul

Boris Becker şi Ion Ţiriac / Colaj Profimediaimages

S-a aflat cum a ajuns prietenul lui Ion Ţiriac să îşi dea afară din casă soţia şi copilul. Boris Becker a fost eliberat din închisoare, dar nu scapă de probleme. Fostul campion de la Australian Open, Wimbledon şi US Open este în centrul unui nou scandal. Totul după ce Sharlely „Lilly” Becker, femeia cu care are un copil, a făcut dezvăluiri teribile în presa din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boris Becker (55 de ani) este „copilul de suflet” al lui Ion Ţiriac. Miliardarul român i-a fost antrenor şi impresar pe durata carierei spectaculoase pe care a avut-o. Câştigător a şase Grand Slam-uri, Becker a trecut prin clipe grele şi a fost chiar şi încarcerat. A fost găsit vinovat pentru înstrăinarea de proprietăți, nedezvăluirea averii şi ascunderea datoriilor.

Cum a ajuns prietenul lui Ion Ţiriac să îşi dea afară din casă soţia şi copilul

Becker s-a căsătorit cu Sharlely „Lilly” Becker în 2009, dar s-a ajuns la divorţ 9 ani mai târziu. Modelul din Olanda a făcut dezvăluiri în premieră despre momentul în care fostul lider ATP a dat-o afară din casă.

L-am părăsit în 2018 şi nu mă poate ierta pentru asta. Nimeni nu îl părăseşte pe Boris Becker. De atunci, a vrut să mă distrugă. Când am plecat, acum cinci ani, mi-a luat casa şi cheile maşinii. Pe mine şi pe fiul nostru ne-a dat afară din casă. Nu aveam niciun ban în numerar, nici nu ştiam unde să mergem. În prima noapte am dormit pe o bancă, într-o cafenea.

Prietenii mi-au închiriat apoi un apartament. Fără sprijinul lor, nu aş fi putut să cumpăr ceva de mâncare. Acela a fost cel mai de jos punct în care am ajuns. Nu am putut dormi, abia am mâncat şi am slăbit! Totul a fost din cauza lui Boris, pentru că nu îşi îndeplineşte obligaţiile legale, deşi eu îi cresc fiul. Vreau să închid, în sfârşit, acest capitol, şi să nu trebuiască să mă mai gândesc la el„, a declarat Sharlely „Lilly” Becker pentru jurnaliştii din Germania, citaţi de thesun.co.uk.

Reclamă

Fosta soţie a lui Boris Becker a ţinut să precizeze că nu a încasat nicio pensie alimentară.

Boris nu plătește niciun ban pentru întreținerea copilului. Îl sună ocazional pe micuţ pe FaceTime, nimic mai mult. Amadeus a fost lângă el două zile, la începutul lunii martie, dar nu s-au mai văzut de atunci„, a mai spus fostul model.

Boris Becker a fost condamnat la închisoare în 2022, după ce i-au fost aduse acuzaţii în legătură cu cazul său de faliment din 2017. Deşi iniţial acesta a fost condamnat la 2 ani şi jumătate, acesta a petrecut doar opt luni după gratii.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul carierei, Boris Becker a câștigat două titluri la Australian Open (1991, 1996), 3 titluri la Wimbledon (1985, 1986, 1989) și un titlu la US Open (1989). la Roland Garros, germanul a ajuns de 3 ori în semifinale, în 1987, 1989 și 1991.

Boris Becker, cuvinte uriaşe despre Ion Ţiriac

Boris Becker a avut cuvinte uriaşe despre Ion Ţiriac într-un interviu acordat în timpul unui documentar la Festivalul de film despre miliardarul român. Boris Becker, care tocmai a fost eliberat din închisoare, a spus că Ţiriac este ca „un al doilea tată” pentru el.

Becker recunoaşte că dacă l-ar fi ascultat pe miliardarul român, nu ar mai fi avut problemele cu legea.

Pentru mine, el este și acum al doilea tată al meu! Mi-am pierdut tatăl în 1999 și, deși nu mai lucrăm împreună profesional, întotdeauna am simțit că-l pot numi tată.

Îmi spunea întotdeauna ceea ce trebuie să fac, de cele mai multe ori”, a spus Boris Beckaer, conform celor de la vip.de.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și