Închide meniul
Foto

Cum a devenit fiica lui Ion Țiriac „regina din Miami”. Ioana Natalia și-a făcut și mama să exclame: „Ești superbă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2022, 16:38

Cum a devenit fiica lui Ion Țiriac „regina din Miami”. Ioana Natalia și-a făcut și mama să exclame: „Ești superbă!”

Cum a devenit fiica lui Ion Țiriac "regina din Miami". Imaginea cu care i-a încântat pe fani

Ioana Natalia este singura fiică a lui Ion Ţiriac / Colaj Instagram/ProfimediaImages

Fiica lui Ion Țiriac nu se grăbește să revină în România după ce a absolvit Universitatea din Miami. Tânăra de 24 de ani a studiat jurnalismul și este o prezență activă pe rețelele sociale. Ioana Natalia Țiriac și-a făcut mama să exclame după ultima imagine pe care a postat-o. Fanii i-au spus chiar „regina din Miami”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unica fiică a miliardarului român a făcut o nouă poză pe terasa apartamentului pe care l-a primit de la tatăl ei. Acesta se află într-un complex rezidențial situat chiar pe malul Oceanului Atlantic și a costat 2 milioane de euro. Are o priveliște senzațională.

Fiica lui Ion Țiriac și-a făcut mama să exclame. Ioana Natalia Țiriac e de o frumusețe rară

Ioana Natalia a postat o imagine, la care mama ei a reacționat imediat. „Ești superbă, iubirea mea„, a comentat Sophie Ayad. Fiica lui Ion Țiriac i-a răspuns cu un un emoji care înfățișează o inimă.

Și fanii celei care este moștenitoarea imperiului financiar construit de fostul mare jucător de tenis au ținut să o felicite. „Regina din Miami„, „Ești foarte frumoasă!„, „Superbă!„, „Uluitoare„, sunt doar câteve dintre comentariile primite de tânăra de 24 de ani.

Reclamă

Ion Țiriac a avut o relație cu Sophie Ayad, cea care i-a oferit doi copii, Karim și Ioana Natalia. S-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost împreună 9 ani și au rămas în relații foarte bune.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea Sophie pentru gsp.ro, cu mult timp în urmă.

Ion Ţiriac a dezvăluit de ce a luat decizia radicală prin care şi-a dezamăgit fiica

Ion Ţiriac a vândut turneul de la Madrid, deşi i-a promis unicei sale fiice, Natalia Ioana, că nu va face acest lucru. Miliardarul român a explicat, într-un interviu acordat presei din Spania, de ce a făcut acest gest.

Ion Ţiriac a dezvăluit că s-a săturat să vină jucătorii la el să se plângă de noile reguli din tenis. Miliardarul român a finalizat cu succes tranzacția către compania americană IMG, primind suma impresionantă de 360 de milioane de dolari.

Pentru că am 83 de ani, pentru că ai mei copii nu sunt interesați, pentru că m-am săturat să mă lupt în fiecare zi împotriva noilor reguli (n.r. din tenis) care îi aduc pe jucători la mine-n birou”, a spus Ion Ţiriac într-un interviu acordat celor de la claytenis.com.

Potrivit Forbes, Ion Țiriac are o avere estimată la 1.5 miliarde de dolari.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și