Închide meniul

Cum a fost prins Ilie Năstase în pat cu o tânără de 19 ani. Decizia drastică luată de soție, după aventura lui „Nasty”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 februarie 2023, 15:33

Cum a fost prins Ilie Năstase în pat cu o tânără de 19 ani. Decizia drastică luată de soție, după aventura lui „Nasty

Ilie Năstase

Ilie Năstase, în timpul unui meci | Hepta

Ilie Năstase a fost prins în pat cu o tânără de 19 ani, în timpul mariajului său cu Amalia Teodorescu. Soția a luat imediat o decizie drastică după ce a aflat de aventura lui „Nasty”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia (1972-1982), Alexandra King (1984-2002), Amalia Teodoesescu (2004-2010), Brigitte Sfăt (2013-2018), iar acum este într-o relație cu Ioana Simion. Cel mai dur s-a încheiat cel de-al treilea mariaj al său, după o aventură cu o tânără de doar 19 ani.

Cum a fost prins Ilie Năstase în pat cu o tânără de 19 ani

În momentul când a aflat de infidelitatea soțului, Amalia Teodorescu a luat o decizie drastică. Nu a putut să suporte umilința și a divorțat imediat de fostul mare jucător de tenis.

Căsnicia dintre Ilie Năstase și Amalia Teodorescu a durat șapte ani. Cei doi au împreună două fiice, Alessia și Emma Alexandra.

La un an de la divorț, Amalia Năstase și-a refăcut viața sentimentală cu Răzvan Vasilescu.

Reclamă

Ioana Simion, despre Ilie Năstase: „Noi nu mai locuim de ceva vreme împreună”

Pe 6 decembrie, Ioana anunța că ea și Ilie Năstase nu mai locuiesc împreună. 

Spiritele s-au încins după ce, în spaţiul public, au apărut imagini în care Ioana Simion consumă alcool. Cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase e convinsă că de vină ar fi chiar primul lider ATP din istorie.

Îți mulțumesc și de această dată, pentru că mi-ai făcut un rău nejustificat! Nu înțeleg de unde ai atâta răutate…„, a răbufnit, Ioana, pe reţelele sociale. La numai câteva ore distanţă, a venit cu lămuriri.

Reclamă 4 / 0/3

În primul rând nu sunt consumatoare de alcool. Foarte rar beau. Aici unde am fost, la Nea Mitică, așa îi spun eu, dânsul mai face țuică fiartă cu miere și cu portocală. Este foarte bună. Ne-a servit cu două păhăruțe sau trei, nu mai știu să îți spun exact, pe care am consumat-o în decursul a câteva ore. Cu toate acestea nu m-am urcat la volan, deși aveam foarte puțin de mers până acasă. M-au ținut picioarele vreo trei sute de metri până la taxi, dar… totul este cusut cu ață albă. Și, așa cum toată lume respectă legea, o respect și eu, că așa mi se pare corect! Dar, în niciun caz că aș fi fost băută. Mă lua salvarea de acolo dacă mă îmbătam.

Eu de două, trei ori duc ceșcuța de capuccino la gură și fumez. Plus, faci afirmații când vezi femeia că se clatină, că a căzut, că sparge sticle, mese. Atunci da, poți să arunci cu astfel de acuzații că eram băută. Eu m-am ridicat frumos de la masă, mi-am luat la revedere de la prieten mea, după care am plecat mergând drept, către taxi. Nu a condus pentru că, și dacă pui doar mâna pe păhăruțul de țuică, simți să îți miroase tot.

(…) Noi nu mai locuim de ceva vreme împreună, de o lună sau două, nici nu mai știu. El de atunci tot încearcă să-mi facă tot felul de lucruri murdare care știe că pe mine mă dor și că nu sunt de acord cu așa ceva. În acea zi nu a fost nici vorbă de împăcare. Doamne ferește! Veniseră niște prieteni comuni din Italia. Fata m-a sunat să ne întâlnim acolo să-mi dea ce-mi cumpărase. O rugasem să-mi aducă ceva. M-a întrebat dacă va veni și Ilie, iar eu i-am spus că el este zilnic acolo, deci clar ne vom întâlni cu el. Și așa a și fost!

Ioana Simion: „Totul pleacă de la el și este urât”

Ne-am așezat cu toții la masă, că doar nu era să țip și să urlu – pleacă, mă! El, știm cu toții, este mai sarcastic așa și face glume. Dacă-i dai apă la moară, atunci el devine Zen, dar dacă vede că începi să râzi la glumele lui sau la anumite înjurături, atunci ia foc. Nu se mai hrănește! Așa că, încercam să râd și să nu-i dau importanță, să fi atmosfera frumoasă. Ceea ce lui nu-i convenea. Probabil că el știa că sunt pe acolo paparazzi, de fapt, știa sigur. Pot să garantez. Și ar fi vrut să iasă puțin tărăboi, dar eu mi-am dat seama într-un final, și am plecat când am văzut că devine agita. Dar, nu m-am dus acolo nici să mă împac, am fost doar să mă văd cu prietena mea.

V-aș spune multe, dar, ce pot spune sigur este că a știu. Și după comportamentul lui din restaurant. Eu știam, bănuiam, că doar ce a mai făcut una în urmă cu doar două săptămâni, destul de urâtă. Și am sperat că nu era cazul din nou, dar uite că… Nu vreau să mai spun nimic nici de divorț, doar că știu că totul pleacă de la el și este urât„, a declarat Ioana Simion pentru

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și