Închide meniul
Foto

Cum a putut pierde Irinel Columbeanu vila de la Izvorani, evaluată la 4 milioane de euro: „A fost foarte naiv”

Publicat: 6 iunie 2024, 18:08

Reclamă
Cum a putut pierde Irinel Columbeanu vila de la Izvorani, evaluată la 4 milioane de euro: „A fost foarte naiv”

Cum a putut pierde Irinel Columbeanu vila de la Izvorani, evaluată la 4 milioane de euro

Monica Columbeanu şi Irinel la nuntă şi vila din Izvorani / colaj Hepta, TikTok

Un apropiat al fostului milionar a dezvăluit cum a putut pierde Irinel Columbeanu vila de la Izvorani. Vila, care a ars ulterior într-un incendiu, era evaluată, la un moment dat, la circa 4 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Mărcuș, unul dintre apropiații fostului milionar, a susţinut că o avocată l-ar fi convins pe Irinel Columbeanu să îi cedeze vila după ce fostul afacerist a început să aibă probleme financiare.

Cum a putut pierde Irinel Columbeanu vila de la Izvorani, evaluată la 4 milioane de euro: „A fost foarte naiv”

Când am fost plecat cu el la munte, în zilele acelea, cel puțin așa am înțeles că a luat foc după ce cineva l-a făcut să-i cumpere casa în niște condiții ciudate, i-a permis să mai stea un timp. Cineva care i-a promis că poate să recrediteze, că poate să lungească treaba, poate să îl salveze, el fiind foarte naiv și în momentele de criză nu mai gândești ca lumea, modele în viață nu prea a vrut el să își ia că era orgolios. El putea să facă altfel lucrurile”, a susţinut Sorin Mărcuș, în emisiunea XtraNightShow de la AntenaStars, moderată de Dan Capatos.

Superba vilă a lui Irinel Columbeanu din Izvorani, pusă la vânzare înainte de incendiu la un preţ de 3,9 milioane de euro, este acum o ruină.

Vila a fost vizitată anul trecut, iar imagini din interiorul ei au fost postate pe TikTok. Deţinută de un alt proprietar acum, vila lui Irinel Columbeanu din Izvorani nu a fost refăcută după incendiul care a transformat-o într-o ruină.

Reclamă
Reclamă 4

În interior a rămas, aşa cum se vede în imaginile din galeria foto (VEZI GALERIA FOTO) inclusiv o fotografie aparţinându-i lui Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a suspectat că focul ar fi fost pus intenţionat, pentru ca cineva să mascheze un posibil furt. Cu toate acestea, nu a avut niciodată dovezi pentru a i se confirma această ipoteză.

Gigi Becali a refuzat să îl ajute: „Ce să îi fac eu?”

Patronul azilului unde locuieşte Irinel Columbeanu, Ion Cassian, lansa ipoteza că fostul om de afaceri, care şi-a pierdut întreaga avere, ar putea fi susţinut de Gigi Becali.

Reclamă

Ion Cassian dezvăluia că Gigi Becali i-a plătit în trecut azilul regretatei Zina Dumitrescu. Gigi Becali a respins rapid această ipoteză, transmiţând clar că nu îl va susţine financiar pe Irinel Columbeanu.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

„Cred că Monica şi fata lui îl vor ajuta”

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, declara Gigi Becali la prosport.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:27

LIVE TEXTSlovenia – Serbia 1-0. Karnicnik a dat lovitura! Meci „nebun” cu Istvan Kovacs la centru!

17:20

Ana Bogdan merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Mesajul emoţionant al româncei: „Primul pas spre acel vis a devenit realitate”

17:01

România – Belgia, la EURO 2024 | Nicolae Stanciu, lăudat de „diavolii roşii”! Cum a fost descris căpitanul „tricolorilor”

16:49

Andrei Rațiu, sărbătorit în cantonamentul echipei naționale! Cadoul primit de „Sonic”, care a împlinit 26 de ani

16:40

Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său înaintea Marelui Premiu al Spaniei: „Nu vreau să mai aştept”

16:37

„Ei sunt esenţiali!” Mircea Rednic a analizat naţionala României în presa din Belgia. Verdict înaintea duelului de la EURO 2024

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și