Închide meniul
Video

Cătălin Moroșanu a sărit în ajutorul medicilor. „E mare nevoie de oxigen!” Gest superb făcut alături de Ana Maria Brânză și Bogdan Stelea!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2021, 20:52

Ana Maria Brânză și Ciprian Moroșanu au sărit în ajutorul medicilor

Colaj Instagram

Cătălin Moroșanu, Ana Maria Brânză și Bogdan Stelea au umblat prin spitale ca să ducă măști și oxigen. De la prima oră au încărcat pachetele și s-au asigurat că materialele ajung unde trebuie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Moroșanu și Ana Maria Brânză au tras un semnal de alarmă

Au fost 110 concentratoare pentru a salva vieți. E tot ce contează„, a specificiat fostul mare portar al naționalei României, Bogdan Stelea.

Este nevoie mare de oxigen în spitale. Ne bucurăm că am putut pune umărul„, a reacționat și Moroșanu.

Sportivii s-au făcut din nou remarcați. Și la începutul pandemiei le-au dat o mână de ajutor medicilor.

Să ne rugăm pentru personalul medical care este acolo în prima linie și n-a terminat competiția„, a fost mesajul transmis de Ana Maria Brânză pentru toți românii.

Reclamă

Mesajul lui Cătălin Moroşanu, care a strâns peste un milion de vizualizări în doar câteva ore

Cătălin Moroșanu este cunoscut pentru modul în care sare în ajutorul celor care au mare nevoie. Nici măcar dezamăgirea pe care a trăit-o după ce l-a ajutat pe Sergiu Ciobotariu, nu l-a făcut să se îndepărteze de actele de caritate.

Imaginea cu tânărul Sergiu, care anul trecut a mers călare pe cal până la Maternitatea Iaşi, pentru a-şi vizita soţia care a născut, l-a sensibilizat pe Cătălin Moroşanu. În acel moment, Moroşanu a decis să se implice în cazul lui Sergiu Ciobotariu, care locuia în condiţii inumane.

Impresionat de situaţia materială precară, Cătălin Moroşanu a strâns în numai două săptămâni 43.000 de euro. Cu o parte din bani, Moroşanu i-a luat o casă nouă lui Sergiu Ciobotariu, iar diferenţa de 6 mii i-a virat-o într-un cont.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, tânărul Sergiu a făcut un gest incredibil. Acesta şi-a vândut casa primită de la Moroşanu, spre dezamăgirea fostului mare luptător. Întreaga poveste pe care Cătălin Moroşanu a relatat-o la AS.ro LIVE a devenit virală pe reţelele de socializare. În numai câteva ore, clipul a strâns peste un milion de vizualizări pe pagina de Facebook Antena Sport şi pe contul de Tik Tok al Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și