Închide meniul
Foto

Cum arată Toni Iuruc, la o lună și jumătate după divorțul de Simona Halep! Unde a fost surprins omul de afaceri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2022, 18:30

Cum arată Toni Iuruc, la o lună și jumătate după divorțul de Simona Halep! Unde a fost surprins omul de afaceri

Prima reacţie a lui Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru patru ani

Toni Iuruc, alături de Simona Halep / Instagram

S-a aflat cum arată Toni Iuruc, la o lună și jumătate după divorțul oficial de Simona Halep. Cei doi și-au încheiat căsnicia în luna octombrie, după un an de relație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La mai bine de o lună după despărțirea de dubla câștigătoare de Grand Slam, Iuruc a fost surprins de paparazzi în timp ce își alimenta mașina electrică, în Băneasa.

Cum arată Toni Iuruc, la o lună și jumătate după divorțul oficial de Simona Halep!

Toni Iuruc a părut să aibă o mimică tristă și abătută, potrivit click.ro (VEZI GALERIA FOTO). Acesta n-a zâmbit deloc în timp ce a discutat cu un bărbat, pentru a-și încărca mașina cu curent electric.

Fostul soț al Simonei Halep a părut extrem de gânditor. Nu este exclus ca divorțul de „Simo” să reprezinte principalul motiv al atitudinii sale apatice.

Toni Iuruc a discutat cu grădinarul unui restaurant din zona Băneasa, pentru a-l ajuta cu mașina pe care și-a cumpărat-o la scurt timp după divorțul de Halep.

Reclamă
Toni Iuruc, în timp ce își alimenta mașina electrică
Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial în luna octombrie / click.ro

Căsnicia cu Simona Halep a fost a doua pentru Toni Iuruc.

Recent, Toni Iuruc a oferit o reacție categorică după ce Simona Halep a fost acuzată de dopaj. Campioana noastră riscă o suspendare din tenis de până la 4 ani. Fostul său soț i-a luat apărarea și a asigurat că un astfel de comportament nu o reprezintă pe sportiva de 31 de ani.

Ce a spus Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost acuzată oficial de dopaj

Sunt șocat, nu-mi revin de o oră, sunt șocat și iarăși șocat! Nu pot să cred așa ceva. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea!

Reclamă 4 / 0/3

Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om! Nu știu ce s-a întâmplat acolo, cu acel test, dar probabil este o greșeală. Simona nu ar fi făcur așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna ca să nu mai joace tenis. Simona Halep nu ar trișa niciodată, cariera ei este blazonul ei și o știu cel mai bine… Știți foarte bine că abia am terminat divorțul, aș fi putut să spun „No comment”. Nu am cum să fac așa ceva, când cunosc acest om atât de bine, când am stat cu ea atâția ani. Simona era obsedată să nu greșească.

Vă dezvălui ceva în premieră: nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu era sigilată. O desigila cu mâna ei, mereu era atentă. Vă mai spun ceva. Nu lua nici măcar o Vitamina C fără să întrebe medicul. Este bolnavă de corectitudine.

Nu pot eu să-mi dau cu presupusul ce s-a întâmplat, nu sunt specialist în antidoping, dar vă spun apăsat că Simona nu putea să facă așa ceva! Nu putea să recurgă la așa ceva. Chiar dacă ne-am despărțit, susțin cu tărie, până în pânzele albe acest lucru: Simona are un suflet curat!! Habar nu am cum a apărut povestea asta, nu sunt specialist, nu pot să dau eu verdicte. Dar pot să vă garantez un lucru, pentru că am fost non-stop alături de ea în ultimii ani, fata asta nu putea să facă așa ceva„, a spus Toni Iuruc pentru fanatik.ro.

Recomandări
  • Cum arată Toni Iuruc, la o lună și jumătate după divorțul de Simona Halep
  • Unde a fost surprins omul de afaceri

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și