Închide meniul

Prima reacţie a lui Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost acuzată oficial de dopaj: „Nu ne jucăm, sunt chestii serioase!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 noiembrie 2022, 20:45

Prima reacţie a lui Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost acuzată oficial de dopaj: „Nu ne jucăm, sunt chestii serioase!

Reacţia lui Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost prinsă dopată

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat / Instagram

Prima reacţie a lui Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost acuzată oficial de dopaj. Halep a fost provizoriu suspendată din tenis şi riscă până la 4 ani de interdicţie în tenis. Simo are termen 20 de zile să conteste rezultatele testelor anti-doping, care au ieşit pozitive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Iuruc, fostul soţ al Simonei Halep, a dezvăluit că Simona Halep are deja o echipă de avocaţi.

Prima reacţie a lui Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost acuzată oficial de dopaj

Oamenii au o strategie de apărare de top, nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutățească situația… Un gând bun, normal, ca orice om, ca orice român, dar doar atât. Are o echipă de avocați.

De la un anumit nivel încolo, ea este singura care poate să răspundă. Nu ne jucăm, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis am zis. De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă. Trebuie ca doar ea și cu echipa de avocați, conform strategiilor, să comunice. Restul, de pe lângă, ar trebui să-i lăsăm pe ei în pace, să-și facă treaba„, a spus Toni Iuruc pentru sport.ro.

Stere Halep, prima reacţie după ce Simona a fost oficial acuzată de dopaj

Stere Halep a avut prima reacţie după ce Simona Halep a fost oficial acuzată de dopaj cu Roxadustat. „Simona este optimistă”, este mesajul clar al tatălui campioanei noatre. „Indiferent cum, şi 20 de ani să dea, noi suntem curaţi. Simona e curată 100%. Poate să dea şi 100 de ani suspendare. Noi suntem curaţi ca lacrima în faţa Domnului”, a spus Stere Halep, citat de observatornews.ro.

Reclamă

Ultimatum pentru Simona Halep, după ce a fost suspendată pentru dopaj

Paul Ciucur a dezvăluit că faza de investigaţie în cazul de dopaj al Simonei Halep a luat sfârşit, iar acum românca este nevoită să ia o decizie, fiind oficial acuzată că s-a dopat. Astfel, Simo va trebui fie să conteste decizia prin care este acuzată că a consumat substanţe interzise, fie să îi pună capăt.

Simona Halep luptă pentru dreptate, după ce a fost depistată cu Roxadustat, o substanţă interzisă în rândul sportivilor. Reprezenţanţii agenţiei care vor audia cazul româncei au oferit ultimele detalii despre stadiul în care se află procesul acesteia.

Reprezentantul Sport Resolutions, agenţia care se ocupă de litigiile din sport, a mai dezvăluit că românca poate primi o pedeapsa mai mică de patru ani, doar în cazul unui „acord de recunoaştere”. De asemenea, dacă Simo va face contestaţie, audierile nu vor fi făcute publice.

Reclamă 4 / 0/3

„Faza de investigație a luat sfârșit! De acum înainte, Simona Halep are la dispoziție 20 de zile, fie să conteste actul de acuzare, fie să încheie, există și această posibilitate, un acord de recunoaștere care i-ar reduce de la 4 ani, cât este sancțiunea standard, la 3 ani.

Având în vedere că atât la proba A cât și la proba B, sportiva, și sportivii în general, nu doar ea, participă în mod direct: ei pun proba în aceste recipiente și, mai mult decât atât, au ocazia, dreptul și ocazia de a fi prezenți, personal sau prin reprezentant, la deschiderea probei B, așa cum a fost cazul nostru, o contra-expertiză, este o variantă cu șanse foarte mici de contestare”, a declarat Paul Ciucur, pentru TVR 1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și