Închide meniul

Cum au speriat interlopii români Statele Unite şi Mexicul! „Schema” prin care „Rechinul” şi Caranii au dobândit sute de milioane!

Publicat: 3 decembrie 2023, 19:25

Reclamă
Cum au speriat interlopii români Statele Unite şi Mexicul! „Schema prin care „Rechinul şi Caranii au dobândit sute de milioane!

Cum au speriat interlopii români Statele Unite şi Mexicul

Costel Caran şi Florian Tudor, zis "Rechinul" / Colaj AntenaSport

Percheziţii de amploare au fost organizate în cazul clanului Caran. Liderii Aurel, Costel şi Emil au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. S-a aflat, în cadrul anchetei, şi cum au speriat interlopii români Statele Unite şi Mexicul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderii clanului Caran colaborau cu temutul Florian Tudor, zis „Rechinul”, care a pus bazele unei grupări mafiote ce a acţionat în Statele Unite şi în Mexic.

Cum au speriat interlopii români Statele Unite şi Mexicul!

Florian Tudor a fost arestat în Mexic, dar nu înainte de a produce pe teritoriul nord-american nu mai puţin de 200 de milioane de dolari din activităţi precum clonarea de carduri şi trecerea ilegală a românilor în SUA, peste granița mexicano-americană.

Clanul Caran a colaborat şi el cu „Rechinul”, surse din anchetă arătând că membrii clanului ar fi spălat bani obţinuţi din infracţiunea de clonare de carduri de către gruparea condusă de „Rechinul”.

Banii erau scoşi de membrii clanului Caran de la bancomate din Olanda şi aduşi în ţară cu maşinile. Legătura clanului Caran în SUA cu „Rechinul” ar fi fost chiar un locotenent de-al lui Florian Tudor, care se ocupa şi el cu clonarea de carduri.

Reclamă

În numai un an de zile, unul dintre liderii clanului Caran ar fi strâns, din colaborarea ilegală cu „Rechinul”, în portofelul electronic 7 milioane de dolari furaţi de la cetăţenii de peste Ocean. Alte aproape 8 milioane de dolari ar fi fost retrase din conturi, banii fiind transportaţi cu maşina în România de către membrii grupării. Banii erau spălaţi prin investiţii în maşini scumpe, imobile, firme şi criptomonede.

„Rechinul” a ajuns la vârful politicii din Mexic!

Potrivit newsweek.ro, „Rechinul” a ajuns la vârful politicii din Mexic. El ar fi reuşit să corupă politicieni din Mexic, obţinând, totodată, susţinerea unor membri ai Poliţiei, în schimbul unor sume de bani.

Un martor colaborator al FBI a dezvăluit, potrivit sursei citate, cum ar fi corupt-o pe candidata mexicană la funcția de guvernator, Laura Fernandez.

Reclamă 4 / 0/3

Florian a băgat o grămadă de bani în această femeie (n.r.: Laura Fernández) ca să o facă primar. A investit mereu în ea (…) a spus că cu ea va ajunge foarte sus (…) Ne-a spus că, dacă ea câștigă, «Avem deja Puerto Morelos, vom construi hoteluri și ferme»”, a declarat martorul.

Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus „taxă de şmecherie”! Ce s-a întâmplat după aceea între ei e uluitor!

Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus „taxă de şmecherie” este nimeni altul decât Alex Bodi. Numele fostului soţ al Biancăi Drăguşanu apare în stenogramele dosarului recent al Caranilor.

Cei trei lideri ai celui mai temut clan din Bucureşti, Costel, Emil şi Aurel, au fost arestaţi preventiv. Şi Nuredin Beinur, reţinut alături de Carani în timpul percheziţiilor ample, apare în stenogramele din dosar, dar cel supranumit „Spaima litoralului” a scăpat de arestul preventiv.

La sfârşitul lui 2021 apăreau informaţii uluitoare despre legătura dintre Alex Bodi şi clanul Caran. Potrivit cancan.ro, Costel Caran ar fi fost deranjat de faptul că Alex Bodi se tot pozează cu membrii clanului. Liderul Caranilor i-ar fi impus lui Bodi o taxă de 100.000 de euro, plus plata leasingului la o mașină de lux, pentru a mai apărea alături de conducătorii temutului clan, iar Bodi, surprinzător, ar fi acceptat.

”A devenit mai impulsiv (n.r.: Costel Caran). I-a reproșat că se tot pozează cu ei, peste tot… Și i-a spus lui Bodi să-i plătească o taxă de șmecherie pentru asta, o taxă de 100.000 de euro, dacă tot vrea să se pozeze cu ei. Bodi a fost de acord, deși a încercat să riposteze, fără să aibă succes”, a povestit unul dintre martorii la discuţia respectivă pentru cancan.ro.

De atunci relaţiile între Bodi şi Costel Caran ar fi devenit din ce în ce mai strânse, iar numele fostului soţ al Biancăi Drăguşanu a apărut în stenogramele ce au fost publicate în mass-media.

Neluţu Varga a negat vehement că ar fi implicat în afaceri cu Caranii!

Neluţu Varga a negat vehement legăturile cu clanul Caranilor, după ce au apărut poze cu liderii clanului interlop, în lojă, la meciurile lui CFR Cluj.

Reclamă

Asist dezgustat la o adevărată campanie de denigrare pornită împotriva mea, care nu înseamnă decât minciuni, minciuni, minciuni! Dacă vreți, vă mai spun încă o dată, apăsat, cuvântul minciună.

Asta ca să înțelegeți că tot ce s-a scris în ultimele 24 de ore despre presupusa mea implicare alături de Clanul Caranilor în afacerile acestora, de la cap la coadă, nu sunt decât invenții de presă, menite să crească traficul și bineînțeles să aducă audiență, dar o audiență mințită fără niciun fel de scrupule!

O declar oficial: nu am nicio legătură de business cu cei care fac parte din Clanul Caranilor. Nu suntem prieteni de familie, nu suntem în relații astfel încât să ieșim în mod săptămânal la petreceri sau să stăm împreună.

Ne-am întâlnit doar de două ori! O dată la un meci de fotbal, a doua oară la acea petrecere de titlu, unde ei au venit pentru că erau prieteni cu jucătorii. Erau amici cu fotbaliștii și atunci ar fi fost culmea să le interzic acestora să îi aducă pe oameni la petrecere”, a declarat Ioan Varga pentru fanatik.ro.

 

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11
mai
0:40
VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley
23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai Vezi toate știrile
Citește și