Închide meniul
Foto

Cum i-a anunțat Gică Popescu pe propriii copii că va merge la închisoare: „Când au venit de la școală încă nu aflaseră!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iulie 2022, 17:48

Cum i-a anunțat Gică Popescu pe propriii copii că va merge la închisoare: „Când au venit de la școală încă nu aflaseră!”

Cum au reacționat copiii lui Gică Popescu când au aflat că tatăl lor merge la închisoare

Gică Popescu, alături de copiii săi, când a fost eliberat din închisoare / Hepta

Gică Popescu a rememorat cel mai greu moment al vieții, când și-a anunțat proprii copii că va merge la închisoare. Fostul mare fotbalist a izbucnit în lacrimi alături de băiatul și fata sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În martie 2014, cu o zi înainte de alegerile pentru președinția FRF, la care Gică Popescu candida, „Baciul” a fost condamnat pentru evaziune fiscală și spălare de bani la 3 ani de închisoare cu executare în „Dosarul Transferurilor”.

Cum i-a anunțat Gică Popescu pe proprii copii că va merge la închisoare

Nicolas și Maria se aflau la școală în ziua în care Gică Popescu a aflat că va ajunge în spatele gratiilor. „Baciul” nu și-a stăpânit emoțiile și a început să plângă în fața propriilor copii.

„A fost cel mai greu moment din toată povestea zilei fatidice. Când au venit copiii de la școală. Ei nu aflaseră, s-a dus Marilena, soția lui Gică, să-i ia de la școală. Și când au intrat în casă, era înmormântare, era plin de rude, prieteni, lumea era plânsă. Și s-au speriat. Au crezut că a murit cineva. Atunci i-am luat de mână și i-am dus în cameră.

Ne-am așezat pe pat, i-am luat de mână pe amândoi și am început să le spun: „Voi știți că tati aștepta astăzi un verdict”. Nici nu am apucat să continui, că Maria a întrebat: „Te duci la închisoare?”. Am răspuns: „Da, tată”, și am izbucnit toți 4 în plâns. Ăsta a fost cel mai greu moment.

Reclamă

Din păcate, nu le-am spus niciodată ce aș fi vrut eu să le spun. Pentru că nu vreau să își schimbe gândirea vizavi de o anumită zonă. Am lăsat lucrurile să treacă, ei s-au maturizat enorm în acea perioadă, le-a fost foarte greu. Îmi aduc aminte că fata mea, în fiecare dimineață când se trezea, își desena o inimă aici, pe deget, lângă ineluș, pentru că îi era dor de mine. Veneau în fiecare lună la mine. A fost o perioadă foarte grea și pentru ei, dar ce nu te omoară te întărește”, a spus Gică Popescu, conform gsp.ro.

Gică Popescu a fost eliberat din închisoare în noiembrie 2015.

Între timp, Nicolas și Maria s-au făcut mari. Băiatul evoluează pentru Farul, club la care Gică Popescu e președinte, în timp ce fata a absolvit o prestigioasă facultate din Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

Câți bani de buzunar le dă Gică Popescu copiilor săi

Maria Popescu, în vârstă de 20 de ani, a terminat Esade, una dintre cele mai bune facultăţi de business din lume, care se află în Barcelona. Gică Popescu a recunoscut că a fost extrem de strict în ceea ce priveşte banii de buzunar.

Acesta a dezvăluit câţi bani îi dădea lunar fiicei sale să se poată întreţine.

Uite, fata mea a terminat anul acesta Esade, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume, și sunt mândru de asta. Pentru că eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală. Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat Esade, la Barcelona. Dar eu i-am zis „ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu.” O mie de euro, 4 ani de zile. În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu.

A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și n-o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă„, a spus Gică Popescu la gsp.ro.

Gică Popescu: „Nicolas trebuie să joace la anul”

Gică Popescu ar vrea ca acest sezonul viitorul să fie primul în care fiul său va juca meci de meci în Liga 1. Chiar dacă nu este în totalitate de acord cu Hagi, Popescu a înţeles de ce fiul său nu a jucat mai mult în Liga 1.

„Știu de ce nu joacă. Are un talent uriaș, dar din punct de vedere fizic, Gică a considerat că încă nu este pregătit să facă față la Liga 1. (n.r – Ești de acord cu el?) Pe jumătate. Un jucător, ca să poată să crească, trebuie să joace. Nu poate să stea pe bancă și să crească. N-ai cum! Când eram la Craiova, eram la fel ca Nico. Dar am jucat și am crescut. Dacă stai pe bancă…

Nico trebuie să joace de la anul. Că va juca la Farul, că va juca la Steaua… da, trebuie să îl duc în altă parte. Trebuie să joace, Dumnezeule! Nu mă cert cu Gică niciodată. Ne contrazicem doar. Dacă nu e pregătit, poate să meargă la un alt nivel să joace pentru a crește. Numai dacă joci crești”, a spus Gică Popescu la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și