Închide meniul
Foto

Cum l-a anunțat Valentina Pelinel pe Cristi Borcea că va deveni din nou tată: „Amândoi ne doream”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 martie 2023, 15:22

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Cristi Borcea a sărutat-o pe Valentina Pelinel într-o imagine postată pe reţelele sociale / Instagram Valentina Pelinel

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a trecut prin două divorţuri până să o ducă la altar pe Valentina Pelinel, în 2018. Femeia care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a renunţat la a mai defila pe cele mai importante podiumuri pentru a se dedica vieţii de familie. Fostul fotomodel nu regretă decizia luată.

Cum l-a anunțat Valentina Pelinel pe Cristi Borcea că va deveni din nou tată

Şi Valentina Pelinel a trecut printr-un divorţ. S-a despărţit de Cristian Boureanu şi şi-a refăcut viaţa alături de Borcea. „Am luptat pentru relaţia cu Cristi, am avut de înfruntat dificultăți și situații tensionate”, a recunoscut Valentina.

Reclamă

Sunt împlinită și fericită pe toate planurile, așa este. Însă nu cred că am plătit un preț mai mare sau mai mic decât orice altă persoană. Am avut de înfruntat dificultăți și situații tensionate, însă toți avem provocări în viață peste care învățăm să trecem atunci când ne dorim ceva cu adevărat.

Am luptat pentru relația cu Cristi, pentru copiii mei, pentru fericirea noastră așa cum ar face orice femeie care simte că acolo este locul ei. Ușor nu a fost, însă împreună am făcut echipă comună, am vorbit public când a fost cazul și am lăsat să treacă pe lângă noi alte lucruri, care nu meritau atenția noastră.

Reclamă

Faptul că eu și Cristi facem o echipă, avem aceleași valori, ne dorim aceleași lucruri contează cel mai mult, ne unește și ne dă putere în orice situație. Fiecare etapă de viață are provocările, responsabilitățile și recompensele ei, nu se pot compara sau evita. Înveți din ce trăiești și te bucuri de fiecare etapă„, a spus Valentina Pelinel pentru viva.ro.

Pe 1 martie, gemenele Rania şi Indira au împlinit 4 ani. Cel mai mare copil al cuplului este Milan, cel care are 6 ani. Valentina Pelinel a spus cât de mult s-a bucurat Cristi Borcea, când a aflat că a avea copii şi cu cea de-a treia soţie. Mai avea 6 din precedentele relaţii.

(Reporter: Cum l-ai anunțat pe Cristi că va deveni din nou tată?) Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit”, a mai spus cea de-a treia soţie a fostului patron de la Dinamo„, a declarat Valentina Pelinel.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cei doi nu au de gând să se oprească aici. Ar putea apărea în curând un nou membru în familia Borcea.

Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, Cristi Borcea are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

După despărţirea de fostul patron de la Dinamo, Mihaela Borcea şi-a refăcut viaţa chiar cu fostul ei şofer personal. Cei doi sunt împreună încă din 2015, dar o lungă perioadă de timp s-au ascuns de ochii lumii și au negat vehement că sunt într-o relație amoroasă.

Prima soţie a lui Cristi Borcea nu se mai fereşte şi postează zeci de fotografii, pe reţelele sociale, alături de iubitul ei. Aceştia sunt într-o vacanţă de lux în Statele Unite şi nu se uită la bani.

Cum a reușit Cristi Borcea să facă 4 copii când era la închisoare

Cristi Borcea a făcut 4 copii când era la închisoare. Victor Becali, cel care i-a fost coleg de celulă, a dezvăluit ce s-a întâmplat, cu adevărat, după condamnările din Dosarul Transferurilor.

Reclamă

Fostul patron al lui Dinamo a stat închis cinci ani și o lună după gratii și a fost eliberat condiționat după ce ar fi participat la peste 150 de activități educative. Marea surpriză a fost că, în perioada detenției, Borcea a mai făcut patru copii.

Au fost zvonuri că Cristi Borcea a avut parte de condiții de lux în perioada petrecută în închisoare și că avea la dispoziție chiar și de un spa. Mai mult, s-a spus că acesta era vizitat des de Valentina Pelinel și că copiii i-ar fi făcut chiar în celulă. Victor Becali a rupt tăcerea despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Una se scria prin presă, alta era situația acolo. Ca să vă dau un exemplu. Mai veneau elevi de la școala de poliție în vizită la noi. Și fete, și băieți. Și mulți aveau curiozitatea să vadă camera lui Borcea, pentru că de el se scria mai mult. Atunci eram patru într-o cameră mică, toaletă la comun. Dar fetele doreau să vadă unde e Spa-ul lui Borcea, pentru că citiseră în presă. Le-am spus să deschidă ușa la WC, că acolo e… Nu le venea să creadă!

(Păi și vizitele noaptea ale Valentinei Pelinel la Borcea, despre care a vorbit Nati Meir?) Păi Meir vedea noaptea prin bezna aia cum a văzut și euro ăia falși pe care-i dădea la lăutari! Unde să intre Valentina Pelinel? Eram 16 în cameră (n.r. celulă) uneori, ba am fost și 40 la un moment dat. Acolo nu intra nimeni!„, a declarat Victor Becali pentru fanatik.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană! Echipele de start 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei
Diverse • 17 mart., 12:36
FOTO
Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei. Cât de frumoasă este Melissa Borcea
Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea
Diverse • 8 mart., 12:45
FOTO
Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea! Ce relaţie are cu milionarul român: „Nu a fost uşor!”
Ce a spus acum Mihaela Borcea despre Pelinel
Diverse • 6 mart., 12:56
FOTO
Ce a spus acum Mihaela Borcea despre Pelinel, după ce s-a scris că actuala soţie a lui Borcea a scos-o din afacerile familiei!
Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu
Diverse • 2 mart., 11:03
FOTO
„Era mare cuceritor!” Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu. Cum arăta şi ce îi plăcea să le facă admiratoarelor
Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru soţul ei Cristi Borcea. Sacrificii uriaşe făcute de fostul model
Diverse • 1 mart., 12:53
FOTO
Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru Cristi Borcea! Ce i-a interzis milionarul să facă, pe durata relaţiei