Închide meniul
Foto

„Cum să desparți o familie, nu ai remușcări?”. Atac fără precedent la Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf. „Înaintea idilei cu Kamara au fost 5 miliarde de bărbați”

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2022, 9:38 / Actualizat: 6 aprilie 2023, 18:22

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, este însărcinată

Corina Caciuc, criticată pentru relațiile cu Laurențiu Reghecampf și Kamara

Colaj Youtube

Atac fără precedent la Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf. Corina Caciuc primește lovitură după lovitură. Amanta lui Laurențiu Reghecampf este atacată din toate părțile după pictorialul pe care l-a făcut, de Sărbători, alături de antrenorul Universității Craiova. Anamaria Prodan a făcut-o praf cu fiecare ocazie de tânăra de 29 de ani, dar nu este singura care a reacționat vehement. A venit rândul celei care i-ar putea deveni soacră lui Reghecampf, Silviana Peng.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama Asianei Peng a rupt tăcerea. Silviana Peng a vorbit despre relația pe care o are fiica ei cu Luca Reghecampf, copilul pe care tehnicianul îl are cu Mariana Pfeiffer. Când a fost întrebată despre Corina Caciuc, femeia a cedat nervos.

Atac fără precedent la Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf „Nu te macină nimic?”

Silviana Peng nu își dorește să o vadă pe amanta lui Laurențiu Reghecampf. Nu s-a ferit să amintească zvonurile care au apărut despre Caciuc. Tânăra originară din Deva a fost chiar și iubita artistului Kamara.

Reclamă

N-o fi totul real, or mai lipsi diverse, or mai fi puse în plus, dar firul e totuși același. Să desparți o familie cred că e cel mai mare păcat pe lumea asta.

După ce și cât am citit, o văd pe această Caciuc cam așa: după idila cu Kamara și cu 5 miliarde câți or mai fi fost înainte, că nu i-a numărat nimeni, eu n-aș fi făcut în viața mea ce a făcut această Caciuc și cred că nu este un exemplu de urmat.

Reclamă

Doamne, nu știu ce să zic, că nu vreau să arunc cu lături in nimeni, dar eu nu accept așa ceva. Ține de un minimum de bun simț, cum să ajungi să desparți o familie? Oare nu te macină nimic, in interior, o viață întreagă? Nu ai remușcări? Nu plătești aceste polițe?„, a declarat Silviana Peng pentru fanatik.ro.

Fiica Silivanei, Asiana Peng, este o fostă gimnastă și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Luca Reghecampf. Cei doi au și lăsat de înțeles că au de gând să se căsătorească. În schimb, antrenorul Universității Craiova este pe punctul de a divorța de Anamaria Prodan. Prima înfățișare în procesul de divorț este programată peste mai puțin de o lună, pe 7 februarie.

Citește și:

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre relaţia dintre Kamara şi amanta lui Laurenţiu Reghecampf

Kamara a cunoscut-o pe Corina Caciuc în urmă cu mai mulţi ani, înainte ca femeia să ajungă în Dubai, acolo unde l-ar fi întâlnit prima dată pe antrenorul Universităţii Craiova. Totuşi, Reghecampf nu a vrut să creadă că a fost o idilă între cei doi.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan şi-ar fi avertizat soţul, dar acesta ar fi negat vehement că Corina l-ar fi ştiut pe artistul român.

Domnișoara respectivă face din Laurenţiu Reghecampf orice vrea. Este povestea cu peștișorul de aur… el este peștișorul de aur. Eu i-am spus şi lui… Kamara o cunoaște, trei nopți a cunoscut-o. Toți au cunoscut-o o noapte. Reghe mi-a zis: ‘Mi-a spus Corina că nu îl știe pe Kamara’. Și uitați ce imagini au apărut.

Laurenţiu nu vine niciodată acasă, se ascunde în toate văgăunele. Îi este frică de mine„, a declarat Anamaria Prodan pentru realitateasportiva.net.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Extra • 8 mart., 13:29
FOTO
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!