Închide meniul
Foto

Cum se înţelege Victor Cornea cu fetiţele Andreei Bălan! Imaginile care spun totul!

Bogdan Stănescu Publicat: 10 noiembrie 2023, 18:17

Reclamă
Cum se înţelege Victor Cornea cu fetiţele Andreei Bălan! Imaginile care spun totul!

Victor Cornea şi Theo Arribage au câştigat turneul ATP Challenger de la Murcia

Victor Cornea şi Andreea Bălan / Instagram

Andreea Bălan şi Victor Cornea au o relaţie superbă. Tenismenul locuieşte alături de Andreea Bălan şi de fetiţele cântăreţei, în casa ei din Pipera. Iată cum se înţelege Victor Cornea cu fetiţele Andreei Bălan. (IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fetiţele Andreei Bălan, Ella şi Clara, sunt foarte fericite atunci când îl văd pe Victor Cornea. Un clip postat pe Tik-Tok arată cât de mult se bucură cele două să fie alături de cunoscutul tenismen român şi cât de bine ştie acesta să le distreze.

Cum se înţelege Victor Cornea cu fetiţele Andreei Bălan

Atât Ella, cât şi Clara sunt foarte entuziasmate atunci când Victor Cornea se joacă împreună cu ele. Tenismenul le-a îndrăgit şi el foarte mult pe Ella şi Clara, iar în casa Andreei Bălan e multă armonie şi dragoste, aşa cum se vede în imaginile de pe Tik-Tok.

Victor Cornea şi fetiţele Andreei Bălan / captura Tik-Tok
Victor Cornea şi fetiţele Andreei Bălan / captura Tik-Tok

Victor Cornea are şi el un băieţel, Luca, în vârstă de 10 ani, care locuieşte cu mama lui, dar care are o relaţie excelentă cu tatăl lui şi cu fetiţele Andreei Bălan.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă…

Reclamă
Reclamă 4

Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră! Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin.

Luca a fost și la ziua mea de naștere și a fost prezent și la ziua Ellei (n.r. Andreea Bălan, actuala iubită a lui Victor Cornea). Se înțelege bine și cu Ella, așa că nu există probleme”, a declarat Victor Cornea, conform cancan.ro.

Andreea Bălan, fascinată de iubitul cu 9 ani mai tânăr

Andreea Bălan este fascinată de iubitul cu 9 ani mai tânăr. Cunoscuta artistă trăieşte o poveste de dragoste cu Victor Cornea, un cunoscut jucător de tenis din România. Andreea l-a prezentat deja fetiţelor ei pe noul iubit şi a avut motive de bucurie.

Reclamă

Victor Cornea este pe placul copiilor pe care Andreea Bălan îi are din relaţia cu George Burcea. „Trăiesc cea mai mare fericire, vă jur!”, a afirmat cântăreaţa care a făcut show în reality show-ul America Express, de pe Antena 1.

Andreea Bălan a venit cu dezvăluiri intime din relaţia cu Victor Cornea. A povestit ce se întâmplă în interiorul familiei.

Când există iubire, totul devine foarte simplu. Din prima clipă a existat simpatie reciprocă și, cu timpul petrecut împreună, s-au apropiat foarte mult, iar acum ne simțim ca o adevărată familie. Fetițele adoră să se joace cu el, să le ridice în aer, să le învârtă și mai ales să-i pună elastice în păr (zâmbește). Adorăm să petrecem timpul împreună toți patru”, a declarat Andreea Bălan pentru viva.ro.

 

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și