Închide meniul
Foto

Cum se relaxează fiica lui Ion Ţiriac în Mamaia. Ioana Natalia se bucură de luxul pentru care tatăl ei a plătit două milioane de euro

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2022, 9:59

Cum se relaxează fiica lui Ion Ţiriac în Mamaia. Ioana Natalia se bucură de luxul pentru care tatăl ei a plătit două milioane de euro

Apariție răvășitoare a Ioanei Țiriac

Apariție răvășitoare a Ioanei Țiriac / Instagram Ioana Țiriac

  • Cum se relaxează fiica lui Ion Ţiriac în Mamaia
  • Ioana Natalia se bucură de luxul pentru care tatăl ei a plătit două milioane de euro

Ioana Natalia, fiica lui Ion Țiriac, se relaxează din plin în Mamaia. Revenită în România după ce și-a finalizat studiile în SUA, superba tânăra de 24 de ani continuă să împărtășească cu fanii săi din mediul online fotografii spectaculoase din locurile pe care le vizitează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În plin sezon estival, Ioana a „evadat” din București și a plecat în vacanță, pe litoralul românesc.

Cum se relaxează Ioana Natalia, fiica lui Ion Ţiriac, în Mamaia

Din ultima fotografie postată pe Instastory, se pare că fiica lui Ion Țirac a ales să se relaxeze la malul Mării Negre, în complexul de lux în care tatăl său deține două apartamente de „5 stele”.

Reclamă

Tânăra care este de o frumusețe ieșită din comun a postat o fotografie de pe balconul clădirii din Mamaia, aflată în apropierea plajei H20. Ion Țiriac a plătit 2 milioane de euro pentru cele două apartamente.

Cum se relaxează fiica lui Ion Ţiriac în Mamaia
Cum se relaxează fiica lui Ion Ţiriac în Mamaia

Ioana a fost încântată de peisajul spectaculos, cu vedere la mare, și l-a arătat și celor peste 25.000 de urmăritori de pe contul său de Instagram.

Reclamă

Potrivit click.ro, construcţia clădirii din Mamaia a început în 2018, iar Ion Țiriac a fost printre primii cumpărători. Omul de afaceri și-a dorit să aibă parte de o vedere spectaculoasă spre mare şi şi-a îndeplinit obiectivul.

Acum, fiica sa se bucură din plin de peisajul sublim de la ultimul etaj al clădirii.

Ioana Țiriac a avut o apariție demențială

Ioana, unica fiică a lui Ion Țiriac, face furori pe rețelele de socializare cu formele ei. Tânăra de 24 de ani și-a pus fanii pe jar cu ultima fotografie.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Țiriac a petrecut ultimii ani în SUA, la Miami, la studii. Revenită în România, fiica lui Ion Țiriac se bucură din plin de vacanță.

Ioana a postat pe Instagram o fotografie alături de o prietenă care a aprins imediat imaginația fanilor. Fetele s-au pozat în baie, în oglindă, în ținute provocatoare.

Ioana Țiriac a trăit o viață ca în filme în Statele Unite, într-un apartament de lux din Miami, asigurat de tatăl său. Tânăra de 24 de ani, care este de o frumusețe ieșită din comun, a absolvit în această vară Universitatea din Miami, iar recent a revenit în România.

La scurt timp după ce a ajuns în Bucureşti, tânăra de 24 de ani s-a dus să vadă colecţia de maşini deţinută de tatăl său. O „bijuterie” de milioane, de la Ţiriac Collection, pare să o fi cucerit definitiv pe Ioana Natalia Ţiriac.

Cea care va moşteni imperiul financiar construit de fostul mare jucător de tenis a făcut o poză cu un Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss (2009). Este cea mai scumpă maşină care se află în posesia miliardarului român.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” 19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă este fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani
Diverse • 9:17
FOTO
Cât de frumoasă este fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani. Imagini rare alături de nepoţii miliardarului: „Cea mai bună zi!”
Femeia care i-ar fi sucit mințile lui Ion Țiriac și-a dezvăluit secretul frumuseții
Diverse • 14 apr., 9:12
FOTO
Femeia care i-ar fi sucit mințile lui Ion Țiriac și-a dezvăluit secretul frumuseții! Cum se menține în formă românca de 48 de ani
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România
Extra • 13 apr., 14:09
Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România: „Am obosit să mă rog de toată lumea!”
Ion Ţiriac, într-o galerie selectă! Cine sunt ceilalţi miliardari români care apar în topul celor mai bogaţi oameni de pe planetă
Diverse • 10 apr., 14:51
FOTO
Ion Ţiriac, într-o galerie selectă! Cine sunt ceilalţi miliardari români care apar în topul celor mai bogaţi oameni de pe planetă