Închide meniul

De ce a ales Gică Hagi să-i numească pe cei doi copii ai săi Ianis şi Kira! Ce a luat în calcul „Regele”

Antena Sport Publicat: 3 septembrie 2023, 16:53

Reclamă
De ce a ales Gică Hagi să-i numească pe cei doi copii ai săi Ianis şi Kira! Ce a luat în calcul „Regele

Ianis Hagi

Gică Hagi, alături de cei doi copii ai săi şi de Marilena, soţia lui/ Instagram Kira Hagi

S-a aflat de ce a ales Gică Hagi să-i numească pe cei doi copii ai săi Kira şi Ianis. „Regele” nu a ales la întâmplare numele celor doi, ţinând cont de un aspect foarte important din viaţa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kira, în vârstă de 27 de ani, şi Ianis, în vârstă de 24 de ani, sunt cei doi copii pe care Gică Hagi îi are alături de soţia sa, Marilena, cu care este căsătorit de aproape 30 de ani.

De ce a ales Gică Hagi să-i numească pe cei doi copii ai săi Ianis şi Kira

Gică Hagi a ales să-şi numească cei doi copii după părinţii săi. Astfel, Ianis vine de la Iancu, nume pe care îl purta tatăl „Regelui”, iar Kira de la Chiriţa, aşa cum o chema pe mama lui Gică Hagi, notează viva.ro.

Atât Ianis, cât şi Kira, l-au făcut mândru pe tatăl lor. Jucătorul de 24 de ani calcă pe urmele „Regelui”, iar în această vară a fost transferat de o echipă din Spania, anume Alaves. Gică Hagi a scris istorie în La Liga, pe vremea când evolua, jucând la Barcelona şi la Real Madrid,.

De cealaltă parte, Kira, a studiat actoria în Statele Unite ale Americii, şi este o actriţă extrem de talentată. Fiica lui Gică Hagi joacă în serialul „Lia – Soţia soţului meu”, serial care se difuzează pe Antena 1.

Reclamă

De asemenea, este de menţionat şi faptul că Gică Hagi este căsătorit cu Marilena din 1995. Cei doi s-au conscut în 1993, iar de atunci au fost de nedespărţit.

Ianis Hagi s-a destăinuit într-un interviu pentru Deportivo Alaves! Ce a spus despre tatăl lui, Gică Hagi

Ianis Hagi s-a destăinuit într-un interviu pentru Deportivo Alaves. Noul decar de la Deportivo Alaves a răspuns scurt la mai multe întrebări.

Ianis a răspuns la mai multe întrebări pentru contul de Instagram al lui Deportivo Alaves. El a spus că preferă marea în detrimentul muntelui, că i-ar plăcea să fie invizibil dacă ar fi să aibă o putere supranaturală şi că nu e superstiţios.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, a dezvăluit că genul lui de muzică preferat este rap, că filmul preferat este „Regele-Leu” şi că numărul său preferat este 10, pe care îl va purta la Alaves. Ianis Hagi a dezvăluit că modelul său fotbalistic este chiar tatăl lui, Gică Hagi şi că, dacă nu ar fi fost fotbalist, i-ar fi plăcut să antreneze. Cel mai probabil Ianis va avea această şansă după ce se va retrage din activitate.

Kira Hagi, sora lui Ianis, care îşi susţine necondiţionat fratele, a reacţionat imediat. „#10 💙💙💙”, a comentat Kira Hagi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și