Închide meniul

Ianis Hagi s-a destăinuit într-un interviu pentru Deportivo Alaves! Ce a spus despre tatăl lui, Gică Hagi

Bogdan Stănescu Publicat: 28 august 2023, 16:19

Reclamă
Ianis Hagi s-a destăinuit într-un interviu pentru Deportivo Alaves! Ce a spus despre tatăl lui, Gică Hagi

Ianis Hagi s-a destăinuit într-un interviu pentru Deportivo Alaves!

Ianis Hagi a fost împrumutat la Deportivo Alaves / Instagram Deportivo Alaves

Ianis Hagi s-a destăinuit într-un interviu pentru Deportivo Alaves. Noul decar de la Deportivo Alaves a răspuns scurt la mai multe întrebări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informaţiile AS.ro, cartea verde a lui Ianis Hagi nu a sosit încă, aşa că debutul lui Ianis la Alaves se amână. Noua echipă a lui Ianis Hagi, Alaves, joacă în deplasare, în această seară, de la ora 20:30, cu Getafe.

Ianis Hagi s-a destăinuit într-un interviu pentru Deportivo Alaves!

Ianis a răspuns la mai multe întrebări pentru contul de Instagram al lui Deportivo Alaves. El a spus că preferă marea în detrimentul muntelui, că i-ar plăcea să fie invizibil dacă ar fi să aibă o putere supranaturală şi că nu e superstiţios.

Totodată, a dezvăluit că genul lui de muzică preferat este rap, că filmul preferat este „Regele-Leu” şi că numărul său preferat este 10, pe care îl va purta la Alaves. Ianis Hagi a dezvăluit că modelul său fotbalistic este chiar tatăl lui, Gică Hagi şi că, dacă nu ar fi fost fotbalist, i-ar fi plăcut să antreneze. Cel mai probabil Ianis va avea această şansă după ce se va retrage din activitate.

Într-un singur cuvânt, Ianis s-a descris ca fiind „pasionat”. Jucătorul naţionalei a fost împrumutat pentru un sezon de la Rangers de către Deportivo Alaves. Ianis va avea, astfel, şansa să joace în prima ligă spaniolă, acolo unde a evoluat şi tatăl lui, atât pentru Real Madrid, cât şi pentru FC Barcelona.

Reclamă

Kira Hagi, sora lui Ianis, care îşi susţine necondiţionat fratele, a reacţionat imediat. „#10 💙💙💙”, a comentat Kira Hagi.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Deportivo Alavés (@deportivoalaves)

Prima reacţie a lui Gică Hagi, după ce Ianis Hagi s-a transferat la Alaves: „Ei au decis asta!”

Gică Hagi a oferit prima reacţie, după ce Ianis Hagi s-a transferat la Alaves. „Regele” s-a declarat bucuros de schimbarea făcută de fiul său, sperând ca acesta să îşi îndeplinească obiectivele la noua sa echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„Regele” a dezvăluit însă că mutarea lui Ianis Hagi în La Liga a fost decisă de oamenii din anturajul mijlocaşului. Managerul celor de la Farul a mai declarat că speră ca Ianis să îşi ajute noua echipă.

Sunt înainte de meci și nu vreau să vorbesc înainte. Mă bucur pentru el, cei care sunt lângă el au decis. Sper să facă bine și să joace bine, să ajute clubul să-și îndeplinească obiectivele”, a declarat Gică Hagi, la digisport.ro, înainte de Farul – Universitatea Craiova.

Basarab Panduru, laude pentru transferul lui Ianis Hagi la Alaves: „Campionatul e bun!”

Basarab Panduru a avut doar cuvinte de laudă pentru transferul lui Ianis Hagi la Alaves. Fostul internațional a declarat că La Liga este un campionat potrivit pentru fiul „Regelui”, care nu își mai găsea locul la Rangers.

Ianis Hagi va evolua în acest sezon la Alaves, în prima ligă din Spania, după ce a fost împrumutat de Rangers, fără opțiune de transfer definitiv.

Basarab Panduru a analizat noua echipă a lui Ianis Hagi, și s-a declarat reticent în privința calității acesteia. Însă, fostul internațional a declarat că La Liga este un campionat potrivit pentru internaționalul român, spre deosebire de prima ligă din Scoția, unde fotbalul este extrem de dur.

De asemenea, Panduru s-a declarat convins de faptul că Ianis Hagi s-a certat cu Micahel Beale, antrenorul lui Rangers, după ce și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că a fost doar rezervă în acest sezon.

E bine că a plecat, nu mai juca. S-a certat cu antrenorul, mai ales după interviul ăla. Campionatul e bun, nu ştiu Alaves dacă e bună sau nu. A dat patru goluri cu Sevilla (n.r. – Alaves – FC Sevilla 4-3, în etapa secundă), care nu a început bine, nu sunt puţine.

Reclamă

La Rangers, în primă fază, m-am gândit ce caută în campionatul ăla, că e unul incredibil de dur. Dar echipa ataca mult şi el stătea mult la 30 de metri de poarta adversă.

Nu ştiu la Alaves ce poate să joace şi cum să joace, dar campionatul e bun pentru el. Poate găseşte un post de număr 10”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și