Închide meniul

Decizia care l-a marcat pe Ion Ţiriac: „N-o să uit în viaţa mea!”

Publicat: 15 iulie 2022, 12:48

Decizia care l-a marcat pe Ion Ţiriac: „N-o să uit în viaţa mea!

Decizia care l-a marcat pe Ion Ţiriac

Ion Țiriac, în cadrul unui eveniment / Hepta

  • Decizia care l-a marcat pe Ion Ţiriac
  • Ion Ţiriac, marcat pe viaţă

Decizia care l-a marcat pe Ion Ţiriac. Acesta şi-a adus aminte de un episod din tinereţe, când miliardarul era jucător de hochei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac nu poate trece peste o decizie luată de organizatorii de la Wimbledon. Aceştia nu au permis jucătorilor din Rusia şi Belarus să participe la ediţia din acest an, din cauza războiului declanşat de Vladimir Putin în Ucraina.

Ion Ţiriac a boicotat şi el turneul de la Wimbledon. Nu a fost la niciun meci, deşi Simona Halep a fost la un pas de finală. Ţiriac a explicat public de ce a luat această decizie.
Mai mult, Ţiriac şi-a adus aminte şi de pe vremea când juca hochei şi că în 1960 a boicotat Jocurile Olimpice de iarnă din cauza faptului că Germania Democrată nu a fost admisă.

Reclamă

Decizia care l-a marcat pe Ion Ţiriac: „N-o să uit în viaţa mea!”

Nu mă duc, şi nu pentru Simona, pentru că m-aş duce cu plăcere, dar nu sunt de acord că nu i-au lăsat pe ruşi şi pe bieloruşi să joace. Nu au nicio vină, nu vrem război niciunul dintre noi, nici ei nici toată lumea, dar n-au nimic cu sportivii.

Mi s-a întâmplat treaba asta mie, în 1960, când când nu ne-am dus la Squaw Valley (n.r. la Jocurile Olimpice de Iarnă) şi am boicotat din cauza Germaniei Democrate care n-a fost admisă. N-o să uit în viaţa mea! Şi nici copiii aştia, tineretul ăsta, care sunt deja profesionişti n-o să uite treaba asta. Dar nu e un debat pe care să-l facem noi aici, nu facem noi legile şi nici războaiele„, a spus Ion Ţiriac.

Reclamă

Visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac, la 83 de ani

Se cunoaşte care este visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac. Chiar dacă a avut o carieră de senzaţie şi a făcut o avere uriaşă, fostul jucător de tenis are un singur regret. Îi pare rău că nu a avut mai mulţi copii şi o viaţă în care să aibă un program bine stabilit.

Ţiriac şi-ar fi dorit chiar să bată „recordul” lui Cristi Borcea, cel care are 9 copii cu 4 femei. Miliardarul ave de gând să aibă 20 de copii şi să fie românul implicat în sport cu cea mai numeroasă familie.

Ion Țiriac are trei copii oficiali. Primul, Ion Ion, în vârstă de 45 de ani, e rezultatul mariajului cu Mikette von Issenberg. Ceilalți doi, Karim și Ioana Natalia, de 26 și 24 de ani, sunt făcuți cu clebera jurnalistă egipteană Sophie Ayad.

Reclamă 4 / 0/3

Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă.

Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul„, a declarat, anul trecut, Ion Ţiriac, potrivit ziare.com.

Ţiriac a spus, sub formă de glumă, că a reuşit totuşi să-l depăşească pe Cristi Borcea. A anunţat că ar avea 33 de copii, dintre care 30 sunt neoficiali.

Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.)”, a declarat Țiriac, conform rosario3.com, în urmă cu ceva timp.

În momentul de faţă ocupă poziţia a 2-a în topul Forbes, cu 1.6 miliarde de dolari, la egalitate cu Ion Stoica. Ţiriac este depăşit numai de Daniel Dines (2.9 miliarde de dolari).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare
Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo!
Liga 1 • 19 mart., 15:44
Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo! Ce a spus despre Ion Ţiriac şi Cristi Borcea