Închide meniul

Decizia radicală luată de Bănel Nicoliţă! Mesaj clar pentru actuala iubită

Reclamă

Publicat: 26 octombrie 2022, 12:48

Decizia radicală luată de Bănel Nicoliţă! Mesaj clar pentru actuala iubită

Bănel Nicoliță, în culmea fericirii alături de noua iubita

Captură Youtube

Bănel Nicoliţă a luat o decizie radicală. Acesta a spus că nu îşi mai doreşte copii. Bănel Nicoliţă are două fete superbe din căsnicia cu frumoasa Cristina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă a reuşit să treacă peste suferinţa provocată de divorţul de Cristina. Fostul fotbalist a recunosuct că se află într-o relaţie. Bănel a luat însă o decizie radicală. A spus că nu mai vrea copii.

Decizia radicală luată de Bănel Nicoliţă! Mesaj clar pentru actuala iubită

Momentan nu mai doresc copii, sincer”, este mesajul pe care B[nel Nicoliţă i l-a transmis actualei iubite. ”Am o prietenă, suntem împreună de ceva timp. Restul, vom vedea ce se va întâmpla!„, a mai spus Bănel Nicoliţă la Kanal D.

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre adevăratul motiv al divorţului de soţia sa

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre adevăratul motiv al divorţului de soţia sa. Fostul internaţional român a spus că el este cel care a greşit în relaţie şi din cauza lui s-a ajuns la despărţire. Bănel Nicoliţă a spus că a greşit enorm în căsnicia cu frumoasa Cristina. Deciziile greşite pe care le-a luat au dus la divorţul de soţia sa.

Divorțul a venit în urma unei nebunii de-ale mele, până la urmă eu am greșit în toate deciziile. Fosta soție a încercat să protejeze copiii, finanțele și pe mine. Dacă așa am considerat la momentul ăla că e mai bine, nu mai putea să mă întoarcă nimeni, mi-am dorit foarte mult să merg acolo și când ea mi-a zis nu sunt de acord, ori protejăm banii familiei, ca să fie ok, ori distrugi tot și divorțăm.

Reclamă

Hai să încercăm, i-am zis. Ea a zis divorțăm. Ok! Am plecat”, a spus Bănel Nicoliţă la Kanal D.

Cristina a rupt tăcerea și a vorbit despre relația în care a rămas cu Bănel Nicoliță.

„Acum sunt bine. Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte„, a declarat Cristina Nicoliţă pentru click.ro.

Nicoliţă îşi iubeşte cele două fete ca pe ochii din cap şi se emoţionează când vorbeşte despre ele. Bănel se prezintă ca fiind un „tată minunat” şi nu ar mai vrea un alt copil, din dragoste pentru cele două fetiţe pe care le are împreună cu Cristina. „Fetele mele sunt cele mai minunate ființe de pe lume. Vă vorbesc cu lacrimi în ochi. Nu există bucurie mai mare„, a precizat Bănel.

Recomandări
  • Decizia radicală luată de Bănel Nicoliţă
  • Mesaj clar pentru actuala iubită

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și