Închide meniul

Decizia uluitoare luată de Ion Ţiriac! „E parte din viaţa mea”

Antena Sport Publicat: 25 august 2022, 9:43

Reclamă
Decizia uluitoare luată de Ion Ţiriac! „E parte din viaţa mea

Decizia uluitoare luată de Ion Ţiriac! "E parte din viaţa mea"

Ion Ţiriac, în cadrul unui eveniment / Hepta

Decizia uluitoare luată de Ion Ţiriac i-a surprins pe oamenii din sport! Miliardarul român vrea să îl viziteze la închisoarea din Anglia pe Boris Becker.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama fostului mare campion. Elvira, nu poate ajunge la închisoarea Huntercombe din cauza unor probleme de sănătate avute la 87 de ani. Ion Ţiriac nu a stat pe gânduri şi, considerat „parte din familie”, a luat atitudine.

Decizia uluitoare luată de Ion Ţiriac

Astfel, conform publicaţiei germane Bunte, omul de afaceri care în trecut a vrut să îl dea lui Becker 10 milioane de euro pentru a scăpa de probleme e hotărât să meargă să-l vadă pe fostul său elev.

Ion Ţiriac a fost managerul lui Boris Becker în perioada 1984-1993 şi relaţia dintre cei doi a rămas una apropiată. „E parte din viaţa mea. Boris a avut multă dorinţă, mai multă decât ceilalţi jucători. Asta l-a făcut mare, dar asta l-a şi adus în situaţia asta”, spunea Ţiriac, într-un interviu acordat în 2017.

De partea cealaltă, şi Boris Becker a dezvăluit prietenia care încă îl leagă de miliardarul român. „M-a protejat întotdeauna şi Ion este încă unul dintre cei mai apropiaţi oameni de familia mea”.

Reclamă

Boris Becker a ajuns la închisoare

Becker a primit o sentinţă de 30 de luni, din care va executa, probabil, doar jumătate. Starul tenisului ar putea executa doar 10 luni şi şi-ar putea petrece restul pedepsei cu un dispozitiv electronic, dacă autoritățile decid să-l elibereze înainte de termen, informează The Mirror.

„Obligaţia dumneavoastră era să dezvăluiţi aceste bunuri, dar nu aţi făcut-o. Ţi-ai pierdut cariera, reputaţia şi toate proprietăţile tale. Cu toate acestea, nu ai arătat nicio remuşcare”, i-a transmis judecătoarea Deborah Taylor lui Boris Becker.

Cele patru capete de acuzare în care a fost găsit vinovat sunt înstrăinarea de proprietăţi, nedezvăluirea proprietăţilor şi ascunderea unor datorii de 825.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 54 de ani, Boris Becker a fost achitat în alte 20 de capete de acuzare, unele dintre ele legate de faptul că nu a predat trofee şi medalii obţinute de-a lungul carierei sale sportive.

Un fost guvernator al închisorii a declarat că Becker ar fi un bun instructor de fitness, în cazul în care ar fi interesat să lucreze în timpul detenţiei:

„Sălile de sport sunt foarte populare în închisori, este un loc de muncă pe care mulţi deţinuţi şi-l doresc”, a declarat Jerry Petherick, pentru The Sun.

De-a lungul carierei, Boris Becker a câștigat două titluri la Australian Open (1991, 1996), 3 titluri la Wimbledon (1985, 1986, 1989) și un titlu la US Open (1989). la Roland Garros, germanul a ajuns de 3 ori în semifinale, în 1987, 1989 și 1991.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și