Închide meniul

Ion Țiriac, contactat de Boris Becker din închisoare! Ce i-a spus marele campion trimis după gratii: „Mi-a dat mesaj”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2022, 22:45

Ion Țiriac, contactat de Boris Becker din închisoare! Ce i-a spus marele campion trimis după gratii: „Mi-a dat mesaj

"Sunt singurul om din lume care deține asta". Ion Țiriac are cu ce se lăuda

Ion Țiriac, în timpul unui eveniment / Profimedia

Ion Țiriac (83 de ani) a oferit detalii neștiute despre „copilul său de suflet”, Boris Becker (54 de ani), condamnat la doi ani și jumătate de închisoare. Fostul mare jucător de tenis, cu 6 Grand Slam-uri în palmares, a fost găsit vinovat după ce a ascuns bunuri şi împrumuturi în valoare de 2,5 milioane de lire sterline cu scopul de a nu-şi plăti datoriile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De când a fost încarcerat, la începutul lunii mai, foarte puțini oameni au putut lua legătura cu fostul mare sportiv german. Printre cei care au reușit să comunice cu el se numără și Ion Țiriac.

Ion Țiriac a dezvăluit ce i-a transmis Boris Becker din închisoare

Miliardarul român a dezvăluit pentru L’Equipe că a primit un mesaj text de la Boris Becker, căruia i-a fost mentor în timpul carierei fabuloase din circuitul ATP.

Becker i-a mărturisit lui Țiriac că viața din închisoare l-a afectat destul de mult la început:

„Mi-a spus prin mesaj că primele zile au fost extrem de grele și că închisoarea era foarte bine păzită, dar lucrurile începeau să devină mai bune”, a spus Ion Țiriac, pentru L’Equipe, citat de tennismajors.com.

Reclamă

În urmă cu ceva timp, Ion Țiriac a vorbit despre atașamentul uriaș pe care îl are față de Boris Becker. Omul de afaceri român a declarat că, la nevoie, ar fi dispus să-i vireze germanului în conturi o sumă uriașă:

„Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”, spunea Ţiriac, în 2018, despre cel care a câştigat în carieră 6 turnee de Grand Slam.

Boris Becker a fost ajutat în carieră de Ion Ţiriac. Magnatul român i-a fost manager celui care la 17 ani reuşea să câştige turneul de la Wimbledon.

Reclamă 4 / 0/3

Becker ar putea deveni instructor de fitness în închisoare

Becker a primit o sentinţă de 30 de luni, din care va executa, probabil, doar jumătate. Starul tenisului ar putea executa doar 10 luni şi şi-ar putea petrece restul pedepsei cu un dispozitiv electronic, dacă autoritățile decid să-l elibereze înainte de termen, informează The Mirror.

Obligaţia dumneavoastră era să dezvăluiţi aceste bunuri, dar nu aţi făcut-o. Ţi-ai pierdut cariera, reputaţia şi toate proprietăţile tale. Cu toate acestea, nu ai arătat nicio remuşcare”, i-a transmis judecătoarea Deborah Taylor lui Boris Becker.

Cele patru capete de acuzare în care a fost găsit vinovat sunt înstrăinarea de proprietăţi, nedezvăluirea proprietăţilor şi ascunderea unor datorii de 825.000 de euro.

În vârstă de 54 de ani, Boris Becker a fost achitat în alte 20 de capete de acuzare, unele dintre ele legate de faptul că nu a predat trofee şi medalii obţinute de-a lungul carierei sale sportive.

Un fost guvernator al închisorii a declarat că Becker ar fi un bun instructor de fitness, în cazul în care ar fi interesat să lucreze în timpul detenţiei:

„Sălile de sport sunt foarte populare în închisori, este un loc de muncă pe care mulţi deţinuţi şi-l doresc”, a declarat Jerry Petherick, pentru The Sun.

De-a lungul carierei, Boris Becker a câștigat două titluri la Australian Open (1991, 1996), 3 titluri la Wimbledon (1985, 1986, 1989) și un titlu la US Open (1989). la Roland Garros, germanul a ajuns de 3 ori în semifinale, în 1987, 1989 și 1991.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și