Închide meniul

Mama lui Denis Alibec, cu lacrimi în ochi după ce fiul său a primit ameninţări: „Mesajele sunt oribile! Cum să ia un jucător roşu pentru o altă echipă?”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2023, 12:15

Mama lui Denis Alibec, cu lacrimi în ochi după ce fiul său a primit ameninţări: „Mesajele sunt oribile! Cum să ia un jucător roşu pentru o altă echipă?

Mama lui Denis Alibec, cu ochii în lacrimi

Instagram Denis Alibec

Mama lui Denis Alibec, cu lacrimi în ochi după ce fiul său a primit ameninţări. Emilia Stroe a dezvăluit că fiul său a primit ameninţări şi a fost acuzat că ar fi luat intenţionat cartonaş roşu în meciul cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama lui Denis Alibec a respins cu vehemenţă toate acuzaţiie lansate la adresa fiului său şi a dezvăluit că atacantul Farului se simte rău în aceste zile.

Mama lui Denis Alibec, cu lacrimi după ce fiul său a primit ameninţări

Au fost foarte grele ultimele 24 de ore, Denis suferă mult. Nu se iartă pentru ceea ce a făcut, cu toate că el a stat, a analizat faza şi s-a uitat ore întregi.

Nu îşi explică. Îmi spunea: «Nu am vrut să îl lovesc sub nicio formă, doar să-l împing». Nu îşi explică cum s-a întâmplat. Da (n.r. am lacrimi în ochi). Suntem afectaţi pentru că s-a şi vorbit mult. 

Toată lumea, am citit n mesaje că ar fi dat meciul pentru FCSB. De aia şi-a luat roşu pentru că a luat bani de la Gigi Becali. I-au trimis mesaje suporterii, în general. Sunt şi online pe postările diverselor site-uri.

Reclamă

S-a uitat de 100 de ori la fază, dar a spus că nu a vrut nicio secundă să îl lovească. El crede că ar fi fost doar de cartonaş galben. Au fost intrări mai puternice de cartonaş roşu. Când am văzut, simţeam că îmi stă inima. Nu puteam să cred. Două-trei ore nu mi-a venit să cred. După un sfert de oră, 20 de minute după meci m-a sunat şi era foarte supărat.

Îl macină rău vina că s-a întâmplat, că a lăsat echipa. Şi-a dorit foarte mult. De când a venit la Farul visa să devină campion. Vă daţi seama că nu îi cad bine toate comentariile.

Cum să spui că un jucător a luat cartonaş roşu pentru o altă echipă. Nu cred că poate exista vreo suspiciune şi cum pot oamenii ăştia să lanseze aceste acuzaţii. Îl afectează pentru că mesajele sunt oribile.

Reclamă 4 / 0/3

A fost încurajat de toată lumea, inclusiv de domnul Hagi. Dar el se simte vinovat. Nimic n-o să-l aline. Scuzaţi-mă, îmi găsesc cuvintele greu. Atunci când ai probleme, familia îţi dă putere să mergi mai departe”, a spus Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, la fanatik.ro.

Denis Alibec, explicaţii după ce a primit cartonaş roşu în Universitatea Craiova – Farul 1-1

Denis Alibec a venit cu explicaţii după ce a primit cartonaş roşu în Universitatea Craiova – Farul 1-1. Golgheterul lui Gică Hagi a fost eliminat în minutul 45+4 după ce l-a lovit cu cotul în cap pe Vlădoiu.

Golgheterul lui Gică Hagi a fost eliminat în minutul 45+4 de Andrei Chivulete. Arbitrul partidei din Bănie l-a văzut pe Alibec în timp ce îl lovea cu cotul în cap pe fundaşul dreapta al lui Eugen Neagoe, Vlădoiu. „Centralul” nu a mai stat pe gânduri şi a scos direct cartonaşul roşu, fără a mai aştepta indicaţii din cabina VAR. Din moment ce a fost eliminat direct, Alibec nu va mai juca în acest sezon. Va primi cel puţin două etape de suspendare!

În primul rând îmi cer scuze suporterilor, colegilor, staff-ului. Am vrut să-l împing şi din cauza transpiraţiei mi-a alunecat cotul. Am vrut să-l împing, nu să-l lovesc. După cum se vede pe reluare, e clar cartonaş roşu. Chiar nu am cuvinte, mereu când sunt într-un moment bun dau cu piciorul. Am încredere în colegii mei şi cu siguranţă vom fi campioni.

Poate şi că am ratat penalty-ul am fost puţin mai nervos. Nu m-am gândit că l-am lovit atât de rău. Nu am avut intenţie.

Am vrut să dau tare pe mijloc şi i-am dat în picior, e mai puţin important. Păcat că nu am câştigat. Am încredere în colegii mei, îmi pare rău că nu voi putea să fiu alături de ei. CFR este o echipă bună şi sper să facă o partidă mare cu FCSB. Suntem puternici, suntem o familie şi vom fi cu toţii împreună. Deocamdată Hagi mi-a spus că nu e nimic. Sunt foarte supărat că i-am făcut una ca asta, sunt foarte trist„, a declarat Denis Alibec pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și