Închide meniul
Foto

Denisa Nechifor, la Milano, în timpul exploziei puternice! Momente terifiante pentru fosta iubită a „Prinţului” Adrian Cristea

Bogdan Stănescu Publicat: 11 mai 2023, 19:11

Reclamă
Denisa Nechifor, la Milano, în timpul exploziei puternice! Momente terifiante pentru fosta iubită a „Prinţului” Adrian Cristea

Denisa Nechifor, la Milano, în timpul exploziei puternice

Denisa Nechifor / Facebook

Denisa Nechifor se află la Milano. Fosta iubită a lui Adrian Cristea a povestit cum a trăit pe viu explozia puternică din marele oraş italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din fericire, Denisa Nechifor e în afara oricărui pericol. Explozia s-a produs ceva mai departe de locul în care se afla Denisa Nechifor.

Denisa Nechifor, la Milano, în timpul exploziei puternice!

Eu nu știu exact necesitatea, pentru că nu suntem în zonă noi, suntem tot central cumva, nu știu cât de centrală este zona aceasta. Mi-au spus ceva de la hotel, dar nu am fost afectați de explozie”, a mărturisit ea pentru spynews.ro.

Se vorbește despre asta aici, ne-au anunțat și pe noi de la hotel, dar cam atât. Ne-au spus să nu ne panicăm, să evităm zona și atât. Este nu foarte aproape de hotelul la care suntem noi, dar ni s-a spus să evităm zona aceea”, a mai adăugat aceasta.

Denisa Nechifor se află în Milano în vacanţă.

Reclamă

Denisa Nechifor are o fată cu Adrian Cristea

Denisa Nechifor s-a iubit timp de 9 ani cu „Prinţul” Adrian Cristea. Cei doi au împreună o fată care are acum 14 ani.

Denisa Nechifor vorbea despre dispariţia „Prinţul” Adrian Cristea din spaţiul public.

Scump la vedere pentru voi, la mine de-abia a fost, face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el, face un job, nu știu dacă a terminat proiectul acesta”, declara Denisa Nechifor pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Denisa Nechifor mărturisea că îşi face griji pentru fetiţa ei

Denisa Nechifor a dezvăluit că s-a ascuns după copaci pentru a vedea cum petrece timpul Rania alături de gașca sa.

Avem aplicația instalată din principiu toți părinții din gașcă pentru că trebuie. Eu o controlez destul de mult pentru că îmi este frică de droguri, îmi este frică de influențe. Am stat și după copaci, nu te gândi că nu o urmăresc. Am stat și probabil o să mai stau.

Sunt foarte atentă, vreau să știu unde este, vreau să știu cu cine, pentru că paza bună trece primejdia ea. De obicei nu mă duc singură în urmăriri, mai sunt cu câte o mamă. O dată am fost chiar și cu un tătic.

Nu s-a întâmplat să mă mintă, dar este tentația aceea. Trebuie să fii foarte atent pe cine are în anturaj. Anturajele se măresc cu viteza sunetului mai nou, adică de unde avea patru prietene în clasa 0, acum sunt 200. La ziua Raniei, i-am zis că are liber să invite pe cine vrea ea.

Au venit 50 de copii. Am vrut să-i văd pe toți și mi-a plăcut ce am văzut. Dar sunt și cazuri, am avut pe lângă, destul de ciudate. Eu am trimis un copil la spital de pe stradă și nu vreau să ajungem acolo. Așa că tentația este foarte mare, iar copiii sunt foarte ușor de influențat”, a povestit Denisa Nechifor, potrivit ego.ro.

 

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și