Închide meniul
Foto

Despărţirea momentului în România! Cele două vedete care şi-au spus adio după 4 ani de relaţie

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 martie 2024, 14:48

Despărţirea momentului în România! Cele două vedete care şi-au spus adio după 4 ani de relaţie

Despărţirea momentului în România! Cele două vedete care şi-au spus adio după 4 ani de relaţie

Colaj Instagram

Ana Bogdan şi Simone Tempestini s-au despărţit după 4 ani de relaţia şi au produs despărţirea momentului în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bogdan şi Simone Tempestini au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 4 ani de zile. Cei doi s-au iubit enorm şi erau un model pentru orice cuplu din România. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Despărţirea momentului în România

Simone Tempestini a fost cel care a confirmat despărţirea de Ana Bogdan. Acesta a precizat că, deşi cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite, au rămas în relaţii civilizate.

Da, așa este, nu mai suntem împreună. Nu s-a întâmplat nimic urât, nu s-a întâmplat nimic între noi, dar nu vreau să dau mai multe detalii despre relația noastră”, a spus Simone Tempestini pentru cancan.ro.

Ana Bogdan, învinsă în primul tur de la Indian Wells de o rusoaică de 19 ani, după ce a ratat o minge de meci

Ana Bogdan a fost învinsă în primul tur de la Indian Wells. Românca de pe locul 31 WTA a pierdut vineri duelul cu rusoaica Diana Shnaider (7-5, 6-7, 3-6), în prima rundă a turneului WTA 1.000, dotat cu premii totale de 9.258.080 de dolari.

Reclamă

Românca de 31 de ani s-a înclinat după două ore şi 41 de minute în faţa unei adversare de 19 ani, care ocupă locul 74 în lume.

Românca a reuşit să câştige primul set, la capătul unei dispute echilibrate. Shnaider a început bine actul secund şi a condus cu 2-0, dar Ana Bogdan a egalat şi s-a mers cap la cap până la 5-5, scor la care românca a reuşit un break.

Deşi a servit pentru meci, Ana Bogdan nu a făcut niciun punct şi setul a ajuns în tiebreak, unde românca a ratat o minge de meci la 6-5. Rusoaica a egalat situaţia la seturi, iar în decisiv a dominat jocul, câştigând cu 6-3.

Reclamă 4 / 0/3

Ana Bogdan, finalistă la Transylvania Open, s-a ales cu un cec de 30.050 de dolari şi 10 puncte WTA.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și