Închide meniul

Destinaţie surpriză aleasă de David Popovici pentru a-şi petrece vacanţa! Campionul i-a luat prin surprindere pe turişti

Antena Sport Publicat: 5 august 2023, 9:34 / Actualizat: 5 august 2023, 10:47

Reclamă
Destinaţie surpriză aleasă de David Popovici pentru a-şi petrece vacanţa! Campionul i-a luat prin surprindere pe turişti

Destinaţie surpriză alesă de David Popovici pentru a-şi petrece vacanţa

David Popovici, în vacanţă/ Facebook

Destinaţie surpriză aleasă de David Popovici pentru a-şi petrece vacanţa! Campionul mondial din 2022 se relaxează în prezent, după participarea la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka, iar locul ales pentru odihnă i-a luat prin surprindere pe turişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a plecat fără nicio medalie din Japonia, de la Mondialele din acest an. Înotătorul de 18 ani s-a clasat pe locul patru în finala de 200 de metri liber, şi pe 6, în finala de 100 de metri liber.

Destinaţie surpriză aleasă de David Popovici pentru a-şi petrece vacanţa

Conform a1.ro, David Popovici a ales să-şi facă vacanţa într-o locaţie modestă, din România. Acesta a mers la Telega, în judeţul Prahova, comună renumită pentru Băile Sărate.

Tratamentele terapeutice de la Telega sunt cunoscute pentru proprietăţile lor curative, şi astfel acestea au fost preferate chiar şi de un campion de talia lui David Popovici.

Ceilalţi turişit, aflaţi la Telega, au fost surprinşi să-l vadă alături de ei pe David Popovici. Acesta însă nu s-a simţit stânjenit pentru faptul că a fost recunoscut, ba chiar a făcut poze cu oamenii, şi a fost extrem de zâmbitor.

Reclamă

David Popovici a anunţat, imediat după ce şi-a încheiat parcursul la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka, faptul că îşi va lua o scurtă vacanţă, înainte de a relua antrenamentele.

„Trebuie să-mi iau și niște timp liber să văd ce fac cu el. Asta e dilema acuma cum îmi umplu timpul liber pentru că sunt atât de obișnuit cu munca în fiecare zi.

Acum am două opțiuni: stau să îmi plâng de milă, ascult consolările oamenilor, care își fac mai multe griji pentru mine decât îmi fac eu”, declara David Popovici, după finala probei de 100 de metri liber de la Mondiale, citat de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Elisabeta Lipă, despre rezultatele lui David Popovici de la Fukuoka

Elisabeta Lipă a vorbit despre rezultatele lui David Popovici de la Fukuoka. Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipă, a declarat că nu este dezamăgită de faptul că David Popovici nu a câştigat nicio medalie la Campionatelor Mondiale de nataţie de la Fukuoka (Japonia), ea precizând că eşecurile fac parte din viaţa unui sportiv şi îl ajută să îşi îmbunătăţească performanţa.

„Ca fostă sportivă, am învăţat de la antrenorii mei că Europenele şi Mondialele sunt doar nişte gări mai mici într-un drum lung care îţi spun pe unde eşti şi ce trebuie să îmbunătăţeşti pentru a ajunge acolo unde îţi propui. Pentru că dacă vrei să fii un sportiv împlinit trebuie musai să cucereşti medalii la Jocurile Olimpice. Iar dacă urci pe cea mai înaltă treaptă acolo, atunci chiar că munca ta este încununată cu succes. Că nu a luat medalii acum la Mondiale, eu nu sunt dezamăgită. Aceste eşecuri, cu ghilimelele de rigoare – pentru că nu sunt tocmai eşecuri, deşi toată lumea când nu iei medalie asociază rezultatul cu un eşec -, fac parte din viaţa unui sportiv, a spus Elisabeta Lipă pentru agerpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League Vezi toate știrile
Citește și